Închide meniul

„Acest personaj nu există pentru mine!” Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2024, 13:35

„Acest personaj nu există pentru mine! Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa

Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Hepta

Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa în cadrul clubului Oţelul Galaţi. Preşedintele interimar al clubului şi-ar fi dat demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit viata-libera.ro, Robert George Florea, care deţinea funcţia de preşedinte interimar al clubului, ar fi decis să demisioneze în urma unei discuţii aprinse cu Dorinel Munteanu şi cu soţia antrenorului Oţelului, care lucrează şi ea în club.

Dorinel Munteanu a răbufnit după scandalul în care a fost implicată şi soţia sa

Dorinel Munteanu a avut o reacţie vehementă după scandalul apărut în spaţiul public.

Acest subiect nu există pentru mine în acest moment. Nu este cazul acum să discut despre el. Nu știu ce a făcut acest personaj, nu mă interesează dacă și-a dat demisia, el nu există pentru mine.

Pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo decât acest personaj. Prefer să mă concentrez în acest moment doar pe partida cu Dinamo. Alte comentarii nu doresc să fac și nu mă interesează ceea ce s-a spus despre mine și soția mea.

Reclamă

O să vină timpul în care voi clarifica și aceste lucruri, dar nu în acest moment. Vă repet: pentru mine este mult mai important meciul cu Dinamo și prefer să mă concentrez doar pe acest lucru”, a spus Dorinel Munteanu pentru prosport.ro.

Fostul judecător Robert George Florea a preluat conducerea clubului, ca interimar, la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut. El anunţa după numire că vrea să candideze la alegerile pentru funcţia de preşedinte plin, care vor avea loc în acest an. El ocupa această funcţie de preşedinte interimar fără să fie remunerat.

Dorinel Munteanu şi-a făcut calculele pentru play-off: „Ne-ar fi suficiente!” Ce a spus despre meciul cu Dinamo

Dorinel Munteanu şi-a făcut calculele pentru play-off. Antrenorul celor de la Oţelul a declarat că 40 de puncte i-ar putea fi suficiente echipei sale pentru a produce surpriza, în primul an în Liga 1, după promovare. „Munti” a oferit declaraţii şi despre duelul cu Dinamo, din etapa următoare, având doar cuvinte de laudă la adresa „câinilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Oţelul visează la o calificare în play-off, având 31 de puncte, după 25 de meciuri disputate. Trupa lui Dorinel Munteanu este la doar trei puncte distanţă de locul şase, ocupat de Hermannstadt.

„Starea de spirit este bună, ne-am apropiat de zona play-off-ului, suntem la 3 puncte de locul 6, am câștigat meritat ultimul meci. Urmează două deplasări pentru noi, cu Dinamo nu va fi un meci ușor, au moral bun acum după ultima victorie, mergem să luăm puncte.

Toate meciurile sunt decisive, primul este cel mai important, un meci de 6 puncte, am spus tot timpul că Dinamo nu are echipă pentru a fi pe ultimul loc al clasamentului. Nu am făcut un calcul ca să știu câte puncte ne-ar fi necesare pentru accederea în play-off, e un campionat echilibrat.

Cred că anul acesta 40 de puncte ar putea fi suficiente, față de alți ani în care echipele intrau în partea secundă a campionatului cu mai multe puncte.

Valorile sunt egale, nu vorbim acum despre un obiectiv ulterior eventualei calificări în play-off, vom face la fel cum am procedat și la începutul sezonului când am anunțat ce țintă ne propunem”, a declarat Dorinel Munteanu, conform iamsport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și