Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lotul FCSB la meciul cu Hermannstadt

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 august 2022, 10:36

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lotul FCSB la meciul cu Hermannstadt

Florinel Coman e căpitanul lui FCSB

Florinel Coman, alături de Nicolae Dică / Hepta

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lotul FCSB la meciul cu Hermannstadt. FCSB nu a reuşit să câştige partida cu echipa lui Marius Măldăraşanu şi a rămas cu o singură victorie în cele 6 meciuri disputate în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Absenţa lui Florinel Coman din lotul FCSB a surprins pe toată lumea. Căpitanul roş-albaştrilor a acuzat o stare de răceală, iar Nicolae Dică a luat decizia de a-l lăsa în afara lotului pentru a se recupera, scrie fanatik.ro.

Adevăratul motiv pentru care Florinel Coman nu a fost în lotul FCSB la meciul cu Hermannstadt

Nicolae Dică speră ca Florinel Coman să îşi revină cât mai rapid, mai ales că FCSB va juca miercuri în deplasare cu Farul. Nicolae Dică a făcut „revoluție” în primul „11” al FCSB-ului pentru meciul cu FC Hermannstadt.

Dacă Florinel Coman, noul căpitan al FCSB-ului, a fost lăsat în afara lotului,  Octavian Popescu, Malcom Edjouma, David Miculescu, Risto Radunovic și Andrei Cordea, jucători obișnuiți să fie titulari, au fost rezerve.

Nicolae Dică, un car de nervi după FCSB – Hermannstadt 2-2

Nicolae Dică a fost extrem de nervos la finalul partidei cu Hermannstadt.

Reclamă

„Nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o partidă foarte slabă. Le-am spus că trebuie să ne concentrăm şi să uităm de calificare. Voiam să fac în minutul 30 patru schimbări. Am fost oprit. La pauză trebuia să schimb 7-8 jucători. Nu puneam probleme pe partea ofensivă. Nici în a doua repriză nu am făcut un joc bun. Are importanţă cine marchează? Primim goluri foarte uşor. Le fiecare joc am avut ocazii.

Trebuie să fim 100% să reuşim să marcăm goluri. Analiza fiecărui jucător o fac şi o să le-o spun. Nimeni n-a avut agresivitatea pe care o aveau când am venit. Când nu dai totul pentru echipă, nu ai cu să câştigi. Trebuie să dea mai mult. Tavi Popescu este un jucător care a făcut multe lucruri bune pe partea defensivă. Pe partea ofensivă nu face ce ne-a obişnuit. Eu unul îl susţin şi sunt sigur că va reuşi să ajute echipa.

Până acum, Compango a adus un plus pentru echipă. Este un jucător de care clubul avea nevoie. Sperăm să se adapteze cât mai repede. Eu nu sunt un antrenor care să se plângă. Chiar şi aşa, ţinând cont de drum, trebuia să câştigăm astăzi!”, a răbufnit Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru, semnal de alarmă după FCSB – Hermannstadt 2-2

Darius Olaru a tras un semnal de alarmă după FCSB – Hermannstadt 2-2. Echipa lui Nicolae Dică a încasat 9 goluri în 6 meciuri, iar mijlocaşul crede că echipa sa se confruntă cu o reală problemă.

FCSB a smuls un punct în minutul 90+2 al meciului cu FC Hermannstadt. Vicecampioana a evitat înfrângerea pe final, grație golului marcat de Malcom Edjouma în prelungiri.

„Un meci dificil, un adversar bun. Puteam să pierdem, dar şi să câştigăm. Trebuie să ne facem jocul. Aşa s-a întâmplat până acum.

Lucrăm în timpul săptămânii la defensivă, dar primim goluri foarte uşor. Nu ne iese tot timpul. Nu m-am gândit deloc la transfer, ci doar să îmi ajut echipa”, a declarat Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și