Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la FC Voluntari. Anunţul conducerii: „În România e greu aşa!”

Reclamă

Publicat: 29 aprilie 2022, 20:18

Adevăratul motiv pentru care Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la FC Voluntari. Anunţul conducerii: „În România e greu aşa!

Gabi Tamaș e vedeta lui FC Voluntari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Bălănescu a dezvăluit motivul pentru care Gabi Tamaş şi-a ieşit din minţi. De vină ar fi fost salariile restante de la echipă, dar şi neplata bonusului pentru accederea în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş, descris de şefii ilfovenilor drept „cel mai important jucător”, este decis să plece de la echipă la finalul sezonului. Cu Tamaş în defensivă, FC Voluntari s-a calificat în premieră la „masa bogaţilor” din Liga 1 în actualul sezon.

„Gabi este poate cel mai important jucător al nostru, a fost factor esenţial. În jurul lui am construit această echipă care a intrat în play-off, dar cred că a fost un moment de nervozitate. El este puţin supărat. Cauzele sunt de natură financiară pentru că noi promisesem la echipă că vor fi cu banii la zi. Bonusul pentru intrarea în play-off era stabilit pe 20 aprilie, inclusiv salariul.

Trebuia să primim nişte bani, au întârziat şi am intrat şi noi în întârziere. Nu este vorba despre colaps, trebuie să intre o sumă destul de mare de bani în cont. Gabi Tamaş a jucat la un nivel foarte înalt şi e obişnuit altfel. În România depinzi de foarte mulţi factori şi e greu să fii cu banii la zi”, a declarat directorul general FC Voluntari pentru digisport.ro.

Şi antrenorul ilfovenilor a avut o reacţie. A anunţat că va continua să se bazeze pe jucătorul de 38 de ani, care este şi în vederile lui Edi Iordănescu.

Reclamă

”Gabi Tamaș, din punctul meu de vedere, a avut parte de un sezon foarte bun. Mă voi baza pe el și în continuare. Este un fotbalist profesionist, știe el ce a declarat sau ce a vrut să spună. Întrebați-l pe el, eu nu am ce să vă spun”, a declarat Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă.

Gabi Tamaş şi-a anunţat plecarea de la FC Voluntari

Gabi Tamaş a răbufnit la adresa conducătorilor clubului şi a anunţat că vrea să plece de la Voluntari. „Nu există cuvânt la această echipă”, a declarat veteranul ilfovenilor.

„Am avut câteva discuții cu ei (n.r. reprezentanții lui FC Voluntari), dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că își dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt și am văzut că nu există cuvânt la această echipă. Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Dacă îmi rup picioarele mă las de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul meu este cuvântul meu. Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie liniște la vârsta mea, nu îmi trebuie stres și nervi. Eu nu joc fotbal să intru în spital. Dacă vrei să îți dau totul… Eu ți l-am dat, dă-mi și tu promisiunea. Ce s-a promis de ce nu îmi dai? Nu mi se pare normal și nu este singurul club din România unde am văzut așa. Dacă nici performanța nu se plătește, atunci hai să plătim eșecul”, a declarat Gabi Tamaș pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și