Închide meniul

Adi Ilie, mesaj pentru Gheorghe Mustaţă după decizia privind palmaresul Stelei: „S-a şters tot”! Reacţia liderului galeriei

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2023, 9:21

Reclamă
Adi Ilie, mesaj pentru Gheorghe Mustaţă după decizia privind palmaresul Stelei: „S-a şters tot! Reacţia liderului galeriei

Adi Ilie, mesaj pentru Gheorghe Mustaţă după decizia privind palmaresul Stelei

Adi Ilie şi Gheorghe Mustaţă / colaj AS.ro

Adi Ilie a avut un mesaj pentru Gheorghe Mustaţă după decizia privind palmaresul Stelei. Curtea de Apel a hotărât că palmaresul Stelei până în 1998 îi aparţine clubului Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că va face recurs la Înalta Curte pentru a fi specificat clar cum stă treaba cu palmaresul Stelei din 2003.

Adi Ilie, mesaj pentru Gheorghe Mustaţă după decizia privind palmaresul Stelei

„Stai liniștit că s-a șters din arhivă tot, toate meciurile dinte 1998 și 2003. Nu există nimic. Nici voi în tribune n-ați fost. S-a șters tot între 1998 și 2003. Să vă ștergeți și amintirile! N-a existat nimic”, a fost mesajul ironic al lui Adrian Ilie, pentru Gheorghe Mustaţă, după decizia Curţii de Apel privind palmaresul Stelei, potrivit fanatik.ro.

„Rețineți! A existat Steaua doar până în 1998. După 1998 să uite toți că au jucat la Steaua și că au făcut performanță. Rădoi, toată lumea. Să uite!”, a răspuns ironic şi Gheorghe Mustaţă.

„Dacă nu o să avem vreo problemă la UEFA, că am jucat în Champions League, o să ne șteargă și ăia din arhive. Glumesc, glumesc”, a continuat Adrian Ilie pentru sursa citată. „La UEFA nu e nicio problemă. Pentru ei nu e executorie, nu îi interesează”, a răspuns Mustață.

Reclamă

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit ce au decis să facă fanii FCSB-ului, după hotărârea Curţii de Apel: „I-a întărâtat mai rău!”

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit ce au decis fanii FCSB-ului, după hotărârea Curţii de Apel din procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Liderul Peluzei Nord asigură că ultraşii liderului din Liga 1 vor rămâne alături de echipă.

Liderul fanilor FCSB-ului asigură că va fi nebunie la derby-ul cu Rapid, de peste 2 etape. S-au vândut deja peste 20.000 de bilete şi se încearcă doborârea recordului de audienţă.

FCSB nu a primit palmaresul pentru perioada 1947-1998, care i-a revenit Clubului Sportiv al Armatei. Mai mult decât atât, cel cuprins între 1998 şi 2003 a rămas „în aer”. S-a creat un nou palmares şi pentru perioada 2003-2017, când echipa lui Gigi Becali a purtat numele „Steaua”.

Reclamă 4 / 0/3

Mustaţă îl asigură pe Gigi Becali că nu se pune problema suporterii din Peluza Nord să „trădeze” şi să o susţină la meciuri pe CSA Steaua.

Sunt peste 20.000 de bilete vândute la meciul cu Rapid. S-a dat drumul la inelul 3, la Tribuna 2. La ce s-a întâmplat ieri, o să vedeți unde este Steaua. Eu spun că se va bate recordul de asistență cu siguranță. La ce s-a întâmplat și ce hotărâre s-a dat, mai rău i-a ambiționat pe steliști. Mai rău! Decizia i-a întărâtat mai rău pe suporteri. Ăsta (n.r. – prezența masivă la meci) va fi răspunsul lor”, a declarat Gheorghe Mustață pentru sursa citată.

Derby-ul FCSB – Rapid este programat pe 5 noiembrie, de la ora 20:30 şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Roş-albaştrii au şapte puncte avans faţă de echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul Curţii de Apel

Gigi Becali l-a contrazis pe avocatul Virgil Boglea, cel care a reprezentat FCSB în procesul pentru palmares. A ţinut să afirme că va face recurs la Înalta Curte în încercarea de a obţine o hotărâre care să nu mai lase nicio urmă de îndoială.

Într-un fel, tot aia este. Dacă lor le-au respins toate cererile? Au palmaresul până în 1998. Gata! La revedere! Ei nu pot să îl pretindă din 2003. Este o aiureală. O să facem la Înalta Curte să specifice clar.

Nu pot fi patru palmarese. Dacă noi avem palmares 2003-2017 şi 2017-prezent, înseamnă că avem două palmarese. Ceea ce ştiu, decizia nu este nefavorabilă nouă.

O să facem recurs. Palmaresul poate fi numai unul şi ăla ar trebui atribuit echipei care este continuatoarea Stelei. Noi, în hotărârea definitivă pe care nu a contestat-o nimeni, scrie că suntem continuatorii.

Reclamă

Tot Curtea de Apel a dat acea hotărâre. Dacă suntem continuatorii, nu avem nevoie de altceva. Uitaţi-vă la UEFA. Vedeţi ce coeficient are FCSB, ne adaugă pentru câştigarea Cupei Campionilor.

Plus că primim o sumă în fiecare an. Mergem mai departe ca să ne spună clar: cum vine asta cu patru palmarese? Decizia nu este nefavorabilă, din moment ce lor le-a respins tot. Noi vrem să scrie clar cum stau lucrurile şi de asta mergem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și