Închide meniul

Adi Mutu îşi numără „răniţii” înainte de Rapid – FCSB. Câţi jucători are valizi pentru derby! Dugandzic, gata de debut

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2022, 18:51

Adi Mutu îşi numără „răniţii înainte de Rapid – FCSB. Câţi jucători are valizi pentru derby! Dugandzic, gata de debut

Adrian Mutu, temător înainte de FC Botoșani - Rapid

Adi Mutu, la conferinţa de presă / Antena Sport

  • Adi Mutu, declaraţii înainte de Rapid – FCSB
  • Derby-ul din Giuleşti va fi duminică, de la 21:30, în format LIVE TEXT pe as.ro

Adi Mutu îşi numără „răniţii” înainte de Rapid – FCSB, meci din etapa a doua a Superligii, care va fi duminică, de la 21:30, în format LIVE TEXT pe as.ro. Antrenorul giuleştenilor este în faţa primului său derby între cele două rivale din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” a avut un ghinion uriaş în startul noului sezon. A pierdut trei jucători încă din primele 35 de minute ale confruntării din Gruia, cu CFR Cluj. Acum are mari probleme de lot, chiar dacă conducătorii clubului au transferat doi fotbalişti, Marko Dugandzic şi Jayson Papeau, pe ultima sută de metri.

Adi Mutu îşi numără „răniţii” înainte de Rapid – FCSB

Mutu a anunţat că se poate baza numai pe 20 de jucători pentru meciul cu FCSB, mulţi dintre aceştia fiind tineri.

Reclamă

Cred că despre importanţa meciului sunt foarte puţine de spus, ştiţi foarte bine ce înseamnă acest meci pentru Rapid, pentru fanii noştri. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, dar vom juca la victorie. Jucăm pe Giuleşti, sperăm să fie un meci spectaculos, chiar dacă întâlnim o echipă valoroasă sper să ne impunem.

Eu am avut o săptămână mai dificilă din punct de vedere al antrenorului, pentru că am avut câteva pierderi importante după meciul cu CFR. În acelaşi timp am început să respir mai uşor pe final de săptămână, când au venit şi cei doi jucători. Nu suntem în efectiv complet, dar vom fi după următoarele meciuri. Suntem 20 în momentul acesta, chiar dacă avem şi foarte mulţi jucători tineri în lot„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Reclamă

Marko Dugandzic e gata să debuteze, la numai două zile după ce a semnat cu Rapid. Mutu a recunoscut că atacantul croat va juca împotriva rivalei.

Păi de ce l-am luat, nu? Da, o să vedeţi, cu siguranţă o să-l vedem şi mâine pentru că de asta l-am transferat„, a spus Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă. Trei jucători s-au accidentat cu CFR Cluj

Mutu a pierdut trei jucători încă din startul noului sezon. În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.

Yuri Matias a deschis scorul la scurt timp distanţă (17). După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!