Închide meniul

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă! Trei jucători s-au „rupt” în primele 35 de minute ale derby-ului cu CFR Cluj. Adi Mutu şi-a pus mâinile în cap

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2022, 22:30

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă! Trei jucători s-au „rupt în primele 35 de minute ale derby-ului cu CFR Cluj. Adi Mutu şi-a pus mâinile în cap

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă! Trei jucători s-au "rupt" încă din primele 35 de minute

Trei jucători de la Rapid, accidentaţi în prima repriză cu CFR Cluj / Colaj Orange Sport

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă a Superligii. Jucătorii lui Adi Mutu au acuzat grave probleme medicale în derby-ul cu CFR Cluj, din prima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia.

Dezastru pentru Rapid încă din prima etapă. Trei jucători s-au accidentat cu CFR Cluj

În minutul 9 a apărut prima lovitură pentru giuleşteni. Jakub Vojtus s-a prăbuşit pe teren şi a acuzat probleme fizice. Medicii au intervenit, dar a fost nevoie de o schimbare. Slovacul a ieşit şchiopătând, iar în locul său a intrat Romario Moise.

Yuri Matias a deschis scorul la scurt timp distanţă (17). După nici o jumătate de oră s-a mai „rupt” un alt fotbalist al giuleştenilor. Claudiu Belu-Iordache avea mari dureri şi s-a stăpânit cu greu să nu plângă. S-a dus direct pe bancă şi a fost înlocuit de Mutu cu Florin Ştefan, în minutul 31.

Nu a trecut mult şi s-a mai accidentat un jucător al oaspeţilor. Intrat de curând pe teren, Romario Moise s-a ţinut de piciorul stâng şi a cerut ajutorul medicilor. Şi el a ieşit şchiopătând, în minutul 35 şi a cerut schimbare. „Briliantul” a fost nevoit să apeleze la Alexandru Ioniţă.

Reclamă

Dan Petrescu, opt schimbări în echipa CFR-ului

Dan Petrescu a efectuat nu mai puțin de opt schimbări în echipa CFR-ului pentru partida cu Rapid, după ce campioana României a fost umilită de FC Pyunik, în turul 1 preliminar al Champions League.

Cristi Bălgrădean, Ciprian Deac și Mario Camora. Ei sunt singurii fotbaliști de la CFR Cluj care au jucat cu FC Pyunik și și-au păstrat locul în primul „11” aliniat de Dan Petrescu.

În apărare, Manea, Burcă și Graovac au fost înlocuiți de Braun, Kolinger și Yuri. La mijloc, Boateng și Cvek le-au lăsat locul lui Muhar și Bordeianu. În atac, toată linia a fost schimbată: Jefte, Dugandzic și Petrila în locul lui Păun, Debeljuh și Roger.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj în meciul cu FC Pyunik: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora – Deac, Boateng, Cvek – Păun, Debeljuh, Roger

CFR Cluj în meciul cu Rapid: Bălgrădean – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac, Muhar, Bordeianu – Jefte, Dugandzic, Petrila

În tabăra celor de la Rapid sunt de remarcat debuturile lui Paul Iacob, Valentin Costache și Andrei Ciobanu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și