Închide meniul
LIVE TEXT

Rapid – UTA 1-0. Gol fabulos înscris de Junior Morais! Jucătorii lui Adi Mutu au urcat pe primul loc în Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 23:02

Rapid – UTA 1-0. Gol fabulos înscris de Junior Morais! Jucătorii lui Adi Mutu au urcat pe primul loc în Liga 1

S-au aprins torţe în tribună la Rapid - UTA

Atmosferă spectaculoasă în Giuleşti / Antena Sport

Rapid a învins-o pe UTA, scor 1-0, în etapa a 6-a a Ligii 1. Cu această victorie, echipa antrenată de Adi Mutu este noul lider al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol a fost înscris de Junior Morais, în minutul 17. Fundaşul brazilian a reuşit o execuţie de senzaţie, de la aproximativ 30 de metri. Cu un sfert de oră înainte de final, UTA a rămas în inferioritate numerică. Batha a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost trimis la cabine.

Rapid a obţinut al 4-lea succes al sezonului şi, cu un total de 12 puncte, a urcat pe primul loc în campionatul României. În schimb, UTA a rămas pe poziţia a 12-a, cu 7 puncte. Arădenii au rămas fără victorie în deplasare, în Liga 1, din luna octombrie a anului trecut.

Etapa viitoare, Rapid va juca pe terenul celor de la Sepsi. În schimb, UTA are meci acasă echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

Rapid – UTA 1-0

Min. 90+3: Ocazie uriaşă a lui UTA, după o fază fixă! Vukcevic a reluat din voleu, însă portarul Rapidului a avut o intervenţie magistrală. Arbitrul a fluierat finalul meciului!

Reclamă

Min. 90: Claudiu Keşeru a fost la un pas să înscrie în Giuleşti! Veteranul UTA-ei a şutat la colţul scurt, dar Horaţiu Moldovan a fost la post.

Min. 77: Ratare mare pentru Papeau. Jucătorul Rapidului a primit o pasă excelentă de la Măţan, dar şutul său a fost scos de portarul advers!

Min. 74: Cartonaş roşu pentru Batha! Jucătorul celor de la UTA l-a faultat pe Papeau şi a văzut al doilea „galben”. Arădenii vor juca în inferioritate numerică în ultimul sfert de oră.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: S-au aprins torţe în Giuleşti. Atmosfera este de senzaţie. La acest scor, Rapid e pe primul loc în Liga 1.

Min. 45+1: Ocazie uriaşă a arădenilor! Otele a driblat un adversar, a şutat din interiorul careului, dar Horaţiu Moldovan a intervenit salvator! Portarul Rapidului a respins cu umărul, iar mingea a căzut pe transversală şi a părăsit terenul.

Min. 17: Rapid – UTA 1-0. Junior Morais a dechis scorul, după un şut de excepţie din afara careului.

Min. 1: Începe meciul din Giuleşti, dintre Rapid şi UTA.

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Crepulja, Al. Ioniță – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia – Dussaut, Ignat, P. Iacob, Ciobanu, Albu, Pănoiu, Papeau, Mățan
Antrenor: Adrian Mutu

UTA: Balauru – Vukcevic, Benga, Chindriș, Hoxhallari – Cascini, Isac, Batha – Jobello, Postolachi, Otele
Rezerve: Mociu – Erico, Fl. Matei, Ubbink, Negoescu, Steau, Ademi, Keșeru, M. Dobrescu
Antrenor: Ilie Poenaru

Reclamă

Rapid are 9 puncte în clasamentul, după primele cinci etape din Liga 1. Giuleştenii le-au învins pe FCSB, Universitatea Craiova şi FC Argeş, pierzând în prima etapă cu CFR Cluj, şi în ultima cu Petrolul.

De cealaltă parte, UTA vine după un succes în faţa celor de la U Cluj, scor 2-1. Arădenii au şapte puncte în clasament, după o altă victorie, cu Petrolul, şi o remiză cu Sepsi.

În sezonul trecut, cele două formaţii s-au întâlnit de trei ori. În sezonul regular, meciurile s-au terminat la egalitate, 2-2 în tur, şi 1-1 în retur. În play-out, Rapid s-a impus la Arad cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Alexandru Ioniţă şi Rareş Ilie.

Adrian Mutu, anunț despre transferul mult visat la Rapid

Adrian Mutu a anunțat că își dorește cu orice preț să aducă un nou atacant la Rapid. „Briliantul” în continuare în căutări. Rapidiștii vor să-și găsească golgheter.

Rapid a făcut o campanie spectaculoasă de transferuri, însă giuleștenii nu se opresc aici. Adrian Mutu caută de zor un atacant care să rupă plasele rivalelor din Liga 1.

„Mai sunt două săptămâni de mercato, ne uităm după un vârf, dar e și postul care se poate acoperi cel mai greu. Cei buni au ajuns deja la echipe, alții sunt în discuții și nu putem să luăm ce a mai rămas, n-are rost dacă tot vrem să facem un transfer. Dacă nu aducem un vârf, vom aduce un tânăr de la tineret și vom vedea cum se descurcă.

Ne gândeam și la oportunitatea să luăm un jucător în vârstă foarte bun, dar ideea de bază era să alegem jucători nici foarte tineri, nici foarte în vârstă, nici foarte experimentați, dar nici începători”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și