Închide meniul

Sorin Cârțu, ironii la adresa FCSB-ului după meciul cu FC Hermannstadt: „Acum îmi explic asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 17:19

Sorin Cârțu, ironii la adresa FCSB-ului după meciul cu FC Hermannstadt: Acum îmi explic asta”

Sorin Cârțu, ironii la adresa FCSB-ului după meciul cu FC Hermannstadt

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu a lansat o serie de ironii la adresa FCSB-ului, după meciul cu FC Hermannstadt. Fostul președinte al celor de la Universitate Craiova a oferit o declarație surprinzătoare după partida care a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de pe Arena Națională s-a încheiat cu victoria „roș-albaștrilor”, cu scorul de 3-0. După această partidă, elevii lui Elias Charalambous au devenit „campioni de iarnă” ai Ligii 1, având în vedere că și-au asigurat poziția de lider la finalul acestui an.

Sorin Cârțu, ironii la adresa FCSB-ului, după meciul cu FC Hermannstadt. Mesajul fostului oficial din Bănie

Ironia lui Sorin Cârțu a avut la bază transferul lui Baba Alhassan, jucătorul celor de la FC Hermannstadt, care va ajunge la FCSB în luna ianuarie. Fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova a sugerat că Gigi Becali ar fi achitat o sumă mai mare pentru transferul jucătorului, pentru a face un „blat” la meciul direct din etapa cu numărul 20.

”Nu știu ce să spun. Așa, dacă aș fi răutăcios, m-am uitat aseară la meci, cum a jucat FCSB, îmi explic acum prețul lui Baba Alhassan. Eu știu că nouă, când am vrut să-l luăm la vremea respectivă, ni l-au propus la vreo 300-400 de mii de euro.

Noi am vrut să dăm banii ăia. A mai fost o discuție anul trecut, ni-l dădeau cu 400 de mii de euro. Dacă aș fi răutăcios, dar nu sunt, aș spune că înțeleg prețul mai mare plătit de FCSB”, a spus Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Totodată, fostul oficial din Bănie a dezvăluit și care este jucătorul care l-a impresionat după acest meci. Este vorba despre Darius Olaru, căpitanul „roș-albaștrilor”, care a devenit și golgheterul Ligii 1, după ce a marcat o „dublă” în poarta sibienilor.

„Olaru, omul meu. Întotdeauna l-am plăcut, ca mijlocaș. Fotbalist total din punctul meu de vedere. Mijlocașul pe care ți-l dorești într-o echipă. Face și efort, știe și cu mingea, dă și goluri, intră și în clinciuri, e implicat sută la sută într-un meci”, a mai spus fostul președinte de la Universitatea Craiova.

Baba Alhassan, făcut deja praf înainte de a ajunge la FCSB

Baba Alhassan a fost deja făcut praf înainte de a ajunge la FCSB. Florin Răducioiu este cel care l-a criticat dur pe jucătorul care a cerut să nu joace pentru Hermannstadt în meciul cu FCSB, disputat sămbătă seară, pe Arena Naţională, şi câştigat de lider, cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îmi plac aceste şmecherii contractuale. Mă gândeam acum ce să îţi răspund. De ce Baba Alhassan şi Phelipe nu trebuie să joace cu FCSB. Vă dau un exemplu. Acum două săptămâni, Joao Felix a bătut-o pe Atletico.

De ce la noi se întâmplă asemenea lucruri? Ce sunt astea? E o lipsă de respect faţă de club. Sunt foarte revoltat. Nu e normal dacă vrem un fotbal mai profesionist, mai modern. Şmecheriile astea nu îmi plac”, a spus Răducioiu, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și