Închide meniul
EXCLUSIV

Adi Popa exclude o revenire la FCSB: „Sunt un om căruia nu îi place să execute ordine!” Despre Pintilii: „L-a retras nea Gigi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2023, 23:30

Reclamă
Adi Popa exclude o revenire la FCSB: „Sunt un om căruia nu îi place să execute ordine! Despre Pintilii: „L-a retras nea Gigi!

Adi Popa exclude o revenire la FCSB

Captură AntenaSport

Adi Popa exclude o revenire la FCSB din cauza lui Gigi Becali. „Motoreta” spune că a luat această decizie pentru că e conştient că Gigi Becali nu poate fi schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a anuţat că nu va mai lucra niciodată cu Gigi Becali. Adi Popa a jucat în două perioade la FCSB. Prima dată, Popa a contribuit din plin la succesele echipei în perioada 2012 – 2017. Adi Popa a revenit şi în 2019 la echipa lui Gigi Becali, dar nu s-a mai ridicat la nivelul aşteptărilor patronului de la FCSB şi chiar a devenit o ţintă a atacurilor acestuia.

Adi Popa exclude o revenire la FCSB

În acest context, Adi Popa a anunţat că nu va mai colabora niciodată cu Gigi Becali.

Nu, pentru că am spus mai devreme că sunt un om căruia îi place să ia decizii şi nu să execute ordine. Pe nea Gigi nu îl schimbă nimeni. Aşa este dânsul de când lumea şi pământul. Dânsul dă bani, dânsul dictează. Ori, într-un club profesionist, nu e chiar aşa„, a spus Adi Popa în exclusivitate la AntenaSport.

Adi Popa a vorbit şi despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. Căpitanul echipei naţionale este una din ţintele lui Gigi Becali în această perioadă de transferuri.

Reclamă

Chiri ştie mult mai bine decât mine, nu are nevoie de sfatul meu. Cred că a văzut şi el că toţi cei care s-au întors, în ce situaţii au fost puşi de cei de acolo. Jucătorii care se întorc nu mai sunt bunuri pe care le poţi vinde şi sunt trataţi altfel. Nu se mai pot face bani cu ei. Forma şi jocul lor nu mai contează atât de mult cât contează cota de piaţă. Noi am fost de vină că ne-am întors. Au păţit-o şi Cristi Tănase, şi Raul Rusescu. Chiar şi Pinti a fost într-o situaţie destul de delicată. El mai dorea să joace, din ce ştiu eu, dar l-a forţat nea Gigi să se retragă„, a mai spus Adi Popa.

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea. Fostul jucător de la CSA Steaua crede că derby-ul are şanse mari să se dispute pe stadionul Steaua.

Totuşi, Adi Popa a spus că nu i se pare normal ca să fie implicaţi şi persoane cu putere de decizie din politică, pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea. Patronul de la FCSB a spus că „are informaţii” conform cărora premierul Marcel Ciolacu „a dat ordin” ca echipa lui Becali să poată juca în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu dacă va juca FCSB acolo. Probabil că da, dacă stadionul nu este închiriat de altcineva. Am văzut că sunt ordine de sus, de la preşedinţi, miniştri şi mai ştiu eu ce. Nu cred nu îşi au locul în fotbal. Fotbalul trebuie să fie al oamenilor de fotbal şi atât„, a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AS.ro.

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea! Ministrul Apărării Naţionale ia decizia

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și