Închide meniul

Adi Popa nu e de acord cu iniţiativa lui Gigi Becali: „Nu ar fi în favoarea fotbalului romanesc”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2023, 13:03

Reclamă
Adi Popa nu e de acord cu iniţiativa lui Gigi Becali: „Nu ar fi în favoarea fotbalului romanesc

Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă

Adi Popa / Hepta

Adi Popa nu e de acord cu iniţiativa lui Gigi Becali. Rămas liber de contract, după ce s-a despărţit de CSA Steaua, Adi Popa a comentat iniţiativa patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încercat să convingă şi celelalte echipe să semneze pentru eliminarea regulii U21 din Liga 1, fără să aibă succes, după ce a adunat doar şapte voturi pentru.

Adi Popa nu e de acord cu iniţiativa lui Gigi Becali: „Nu ar fi în favoarea fotbalului romanesc

Adi Popa a comentat şi el subiectul ultimelor zile din fotbalul românesc. Fostul jucător de la FCSB şi CSA Steaua este de părere că fotbalul românesc ar avea de suferit dacă regula U21 ar fi eliminată şi că am vedea şi mai mulţi fotbalişti străini în campionatul intern:

„Eu m-am lovit de această regulă. Am avut tineri care au fost copleșiți de această regulă. Au fost anumite probleme. Este o regulă 50-50%.

Daca ar fi eliminată, atunci în Liga 1 am vedea 11 jucători străini pe teren. Nu ar fi în favoarea fotbalului romanesc. Este o cale prin care putem să impunem jucători români”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

Reclamă

Adi Popa îşi aşteaptă prima de promovare şi după ce a plecat de la CSA Steaua

Adi Popa a recunoscut că îşi aşteaptă prima de promovare şi după ce a plecat de la CSA Steaua. Chiar dacă „militarii” nu au reuşit să ajungă în Liga 1, „Motoreta” anunţă că toţi jucătorii grupării din Ghencea şi-au făcut treaba şi că singurele probleme au fost de ordin juridic.

Fotbalistul în vârstă de 34 de ani tocmai s-a despărţit de CSA Steaua. Adi Popa a anunţat că a avut o surpriză după revenirea din vacanţă. Chiar dacă bătuse palma cu Ştefan Bichir, preşedintele lui CSA, pentru a continua la echipă, situaţia s-a schimbat radical.

„Ar fi fost o clauză, dacă promovam în Liga 1 şi din punct de vedere juridic, se mai prelungea cu un an contractul. A expirat pe 30 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, în funcţie de fiecare cum am avut în contract, acele bonusuri se vor plăti din ceea ce ştiu. Nu a fost la toţi la fel. N-au fost niciodată probleme din punct de vedere financiar. Unii jucători au avut clauza formulată într-un fel, unii în alt fel. Aici a fost problema.

Mă simt ca acasă, am mulţi prieteni prin suporteri, acesta este gândul meu, dar acum nu mai este de actualitate, din păcate. Am avut un sezon destul de bun, am fost al doilea golgheter, am reuşit şi multe assist-uri. Circulă foarte multe zvonuri legate de motive, sincer nu ştiu care este adevăratul motiv. Înainte să plec în vacanţă am ajuns la o înţelege cu domnul comandant. Când m-am întors din vacanţă nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu m-am mai simţit dorit!

Opriţa n-a vorbit cu mine că nu mă mai doreşte. Eu mai am vreo 3 promovări la activ, consider 4 cu cea de anul trecut. Din punct de vedere sportiv eu mi-o trec şi pe asta în CV. Eu mi-am dorit să semnăm un contract pe 2 ani şi să îmi închei cariera acolo. Eu din ce am discutat cu domnul comandant, m-a asigurat de susţinerea dânsului. Pe această cale îi şi mulţumesc, ştiu că m-a dorit. Mai mult nu ştiu unde s-a produs, cine nu m-a dorit sau cine s-a răzgândit. Nu pot să îl spun pentru că nu îl am, nu am ceva concret. Eu nu mă voi retrage pentru că în aceşti doi ani la Steaua mi-am găsit pofta de a juca fotbal”, a declarat Adi Popa la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și