Închide meniul

Adi Popa știe ce avantaj are FCSB în lupta pentru titlu. I-a lăudat pe Pintilii și Charalambous: „Favoriți în mod cert”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 14:37

Adi Popa știe ce avantaj are FCSB în lupta pentru titlu. I-a lăudat pe Pintilii și Charalambous: Favoriți în mod cert”

Adi Popa știe ce avantaj are FCSB în lupta pentru titlu

Adi Popa / Hepta

Adi Popa știe ce avantaj are FCSB în lupta pentru titlu. Fostul jucător al vicecampioanei, trecut și pe la CSA Steaua, a vorbit despre situația Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent liber de contract, după despărțirea de Concordia Chiajna, Adi Popa o vede pe FCSB drept mare favorită la câștigarea titlului. „Motoreta” a vorbit și despre principalul avantaj al vicecampioanei.

Adi Popa știe ce avantaj are FCSB în lupta pentru titlu

În opinia fostului internațional, principalul avantaj al roș-albaștrilor este legat de stabilitatea de la echipă. Adi Popa a spus că este un lucru bun că Elias Charalambous și Mihai Pintilii au rămas la echipă și după ce FCSB a ratat titlul de campioană în sezonul trecut.

De asemenea, „Motoreta” spune că avantajul pe care roș-albaștrii îl au poate fi un factor decisiv, având în vedere că echipa lui Gigi Becali poate chiar să piardă meciuri în play-off și tot să fie campioană.

„Din punctul meu de vedere, au un an foarte bun. Au mai fost au mai fost ani în care am avut 15-20 de puncte (n..r. avans) în iarnă. De când e formatul acesta (n.r. cu sezon regulat și play-off – play-out) nu s-a întâmplat să aibă atâtea puncte avans.

Reclamă

Sunt foarte multe puncte diferență în ei și celelalte echipe, chiar și cu înjumătățirea. Ei acum și la înjumătățire ar rămâne cu două meciuri avans, adică șase puncte. Îți permiți să pierzi ambele meciuri cu contracandidata și tot să fii campion. Lucrul acesta îi face favoriți în mod cert.

Totul este la mâna lor. Au început foarte bine anul, două victorii la scor cu două echipe grele, Craiova și UTA. Jocul și forma în care se află îi dau ca favoriți clar.

Nu cred că s-a făcut ceva diferit, cred că s-a mers și pe stabilitatea asta la nivelul băncii, chiar dacă sunt celelalte discuții pe lângă. Cred că e un avantaj că au rămas Pinti și Elias.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că această stabilitate îi ajută pe jucători,. Au și un nucleu care joacă de mult timp împreună. Majoritatea jucătorilor tineri s-au maturizat. Lucrul acesta se vede în teren și în evoluția lor ca echipă”, a spus Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua. Fostul jucător al celor de la FCSB a făcut o dezvăluire despre viitorul său, după ce a rămas liber de contract.

În vârstă de 35 de ani, Adi Popa s-a despărțit de divizionara secundă Concordia Chiajna, după doar câteva luni în care a îmbrăcat tricoul ilfovenilor. Acum, acesta a menționat că nu ar refuza o propunere din partea celor de la CSA Steaua.

„Voi avea două-trei zile de răgaz după toată perioada asta, care a fost una foarte grea pentru mine. Voi lua o decizie și voi vedea, în funcție de discuțiile pe care le am, pe ce drum voi apuca. Dacă voi continua, dacă nu voi mai continua.

(n.r. dacă se gândește la retragere) Nu, acum mă simt bine fizic. Aș dori să mai joc cel puțin un an. La vârsta mea e greu să mai mergi în străinătate, chiar și în zona Golfului.

(n.r. o revenire la CSA Steaua) Orice este posibil. Momentan nu pot să spun chestii de genul acesta. Chiar dacă mă întorc sau nu, tot o să merg la meciuri, am abonament. Am avut contacte cu diverse echipe din Liga 2″, a spus Adi Popa, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și