Închide meniul

Adrian Iencsi nu crede că Rapid poate să câștige titlul: „N-aș paria pe ei!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2022, 20:01

Reclamă
Adrian Iencsi nu crede că Rapid poate să câștige titlul: „N-aș paria pe ei!

Mediafax Foto / Justinel Stavaru

Adrian Iencsi

Fostul mare fundaș de la Rapid Adrian Iencsi nu crede că fosta sa echipă poate să câștige titlul de campioană în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iencsi e convins că CFR Cluj e favorită la titlu, însă crede că orice formație care va prinde play-off-ul poate emite pretenții la coroană.

Adrian Iencsi nu crede că Rapid poate să câștige titlul

”N-aș putea paria pe nimeni! La început, chiar spuneam că CFR nu va mai câștiga campionatul. Dup-aia, pe parcurs, au avut evoluții foarte bune și-n campionat, și în cupele europene.

Au revenit acolo, pe podium, în clasament. Acum, da, pot spune că CFR are un cuvânt foarte greu de spus, dar chiar și-așa nu aș putea paria pe CFR Cluj. Nici pe Farul Constanța. Nici pe Rapid București.

Dacă va fi o diferență destul de mică între primele șase echipe la final (n.r. – sezonului regulat) fiecare echipă are șansa ei”, a spus Adrian Iencsi, conform digisport.ro.

Reclamă

Dan Șucu, nemulțumit de suma pe care Rapid o primește din drepturile TV

Dan Șucu s-a declarat nemulțumit de banii pe care Rapid îi primește din drepturile TV. Omul de afaceri susține că sumele primite de cluburi ar trebui să difere în funcție de audiențele pe care le generează.

„M-am gândit destul de serios… pentru ziua de azi, pentru audiența pe care o generăm în momentul actual, valoarea drepturilor TV este normală. Dar ideea e simplă, audiența e corectă? E ceea ce ar trebui să fie? Evident că nu este! Noi trebuie să luptăm cu toții să dublăm această audiență, dublând audiența poți solicita ceva în plus.

Nu sunt adeptul conflictelor, nu consider că un conflict poate duce spre performanță, cred că din punctul nostru de vedere trebuie să lucrăm împreună cu providerii, pentru a găsi cea mai bună valoare.

Reclamă 4 / 0/3

Modul în care se împart aceste drepturi, că nu se ține cont de audiență, ci doar de performanța sportivă… e fără sens!

Ar trebui să fie un mixt, pentru că drepturile sunt pentru audiență, dar în schimb ele se împart doar pe bază de performanța de clasament, când de fapt ele trebuie să se împartă, în cea mai mare parte, pe parte de audiență, de câtă audiență ai generat, este foarte simplu. Măcar să fie o combinație”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Dan Șucu: „Anul trecut am încasat sub un milion de euro!”

„Anul trecut am încasat sub un milion de euro, dar conform calculelor noastre, ținând cont de audiență, ar fi trebuit să încasăm undeva spre patru milioane de euro, iar banii ăia sunt în buzunarele altor cluburi, care nu generează audiență și care din punctul meu de vedere nu au ce căuta, pentru că fără audiență înseamnă că nu ai public, adică nu ai fani, iar fotbalul fără fani nu-și are sens.

În mod cert este o soluție să fie pay-per-view, dar la noi în momentul de față e foarte greu să vinzi abonamente. Ce dorim noi, ce știm noi e că avem produsul, meciul îi aparține lui Rapid.

Faptul că există înțelegeri, care din punctul nostru ne prejudiciază, dar facem parte dintr-o comunitate și tot prin comunitate putem schimba aceste lucruri. Totuși, produsul ne aparține și până la urmă este treaba noastră cum găsim o soluție mai bună pentru noi.

Ne dorim ca audiența pe care o generăm să fie cu adevărat răsplătită. În mod normal un pay-per-view trebuie să funcționeze. Noi avem produsul, putem vorbi cu providerul să îl evaluăm corect.

E o chestie extrem de tehnică. Acest club dorește performanță, performanța se face și cu bani, acest club trebuie să genereze venituri”, a mai spus Dan Șucu.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și