Închide meniul

Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru FCSB: „Echipa de start nu e făcută bine! E singurul capabil să dea goluri!”

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 13:40

Reclamă
Adrian Ilie, semnal de alarmă pentru FCSB: „Echipa de start nu e făcută bine! E singurul capabil să dea goluri!

Adrian Ilie, semnal de alarmă, după Botoşani - FCSB 0-1

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Adrian Ilie a tras un semnal de alarmă pentru FCSB, după victoria la limită de pe terenul celor de la Botoşani. Fostul internaţional consideră că echipa de start a roş-albaştrilor nu este făcută bine, deoarece consideră că Andrea Compagno ar trebui să fie titular indiscutabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a revenit în primul 11 la FCSB, după ce în etapa trecută, cu U Cluj, a fost rezervă, Octavian Popescu fiind vârf. În acest context, Adrian Ilie consideră că atacantul italian a fost titularizat într-un meci care s-a desfăşurat pe un teren prost, care nu l-a avantajat deloc.

Adrian Ilie, semnal de alarmă, după Botoşani – FCSB 0-1

De asemenea, Adrian Ilie a remarcat şi jocul tactic îmbunătăţit la FCSB. „Cobra” consideră că acest fapt nu i se datoprează lui Gigi Becali, ci celor care se ocupă de antrenamentele roş-albaştrilor.

„Eu am spus dinainte. Steaua (n.r.FCSB) a început să joace bine tactic acum. Se apără mai bine, dar eu nu cred că vine de la domnul Becali. Cei care fac antrenamentele acolo. Joacă bine tactic și se apără mai bine. O echipă matură.

Joacă mai pragmatic, dau gol, se apără mult mai bine decât anul trecut, dar totuși cred că echipa de start inclusiv la meciul cu U Cluj nu este bine făcută din punctul meu de vedere.

Reclamă

Lasă jucători pe bancă precum Compagno, care este singurul capabil să își dea gol. Și acum îl bagă cu Botoșani, pe un teren care a fost cum a fost…”, a declarat Adrian Ilie, conform fanatik.ro.

„Să fim sinceri!” Elias Charalambous a tras concluziile după FC Botoşani – FCSB 0-1

Elias Charalambous a tras concluziile după FC Botoşani – FCSB, scor 0-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. Antrenorul din acte al roş-albaştrilor a anunţat că se aştepta să sufere pentru victoria împotriva ultimei clasate.

„Să fim sinceri, este exact ce ne-am aşteptat. Astfel de meciuri sunt extrem de dificile. A fost dificil că a fost şi vânt împotriva noastră, în prima repriză. Ştiam că vom suferi şi că vor încerca să joace pe contraatac.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar am câştigat puncte foarte importante. Sunt foarte fericit pentru Lixandru. Am avut discuţii cu el, mai ales când nu juca. Dar când am văzut cum se antrena i-am spus să continue să muncească aşa pentru că va fi răsplătit. Evoluţia lui se îmbunătăţeşte în fiecare săptămână. E un sezon lung şi avem nevoie de toţi jucătorii.

Le mulţumim fanilor că au venit alături de noi şi în această deplasare„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și