Închide meniul

Adrian Ilie și-a numit favorita pentru titlul de campioană: „Câștigă campionatul la pas”

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 19:29

Reclamă
Adrian Ilie și-a numit favorita pentru titlul de campioană: Câștigă campionatul la pas”

Antrenorul din Liga 1 care l-a cucerit pe Adrian Ilie:

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie și-a numit favorita pentru titlul de campioană. „Cobra” este de părere că o echipă din Liga 1 s-a întărit foarte mult în această perioadă de mercato și crede că va fi o candidată importantă la lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, FCSB se află pe primul loc în Liga 1 cu 15 puncte din 5 partide jucate. Echipa lui Elias Charalambous are parte de un început excelent de sezon, dar nu este favorita lui Adrian Ilie pentru câștigarea titlului.

Adrian Ilie și-a numit favorita pentru titlul de campioană. „Cobra” mizează pe CFR Cluj

Fostul jucător de la Steaua București este de părere că CFR Cluj nu joacă la capacitate maximă, în momentul de față. „Cobra” crede că, în situația în care echipa lui Andrea Mandorlini va juca la potențial maxim, aceștia pot câștiga titlul fără nicio problemă.

„E diferit stilul de joc, au jucători mai buni decât anul trecut, sistemul s-a schimbat, atacă mai mult, și-au luat jucători de calitate și cei doi Birligea și Otele vor fi foarte buni.

CFR și Steaua (n.r. – FCSB) se vor bate singure la campionat. CFR nu rulează la 100%. Dacă acum sunt la 60%, câștigă campionatul la pas!”, a spus Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În momentul de față, CFR Cluj ocupă locul al 4-lea în clasament, cu 10 puncte. Echipa lui Andrea Mandorlini a câștigat 3 partide, a obținut un rezultat de egalitate și a suferit o înfrângere.

În sezonul trecut, ambele formații au fost anunțate ca și principalele favorite la titlu, încă de la începutul sezonului. Totuși, jucătorii lui Gică Hagi, de la Farul Constanța, au ieșit învingători și au câștigat titlul de campioni în Liga 1.

Pentru clujeni, următoarea partidă din Liga 1 va fi împotriva celor de la FC Botoșani, pe data de 26 august. Meciul va începe de la ora 19:00 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga, avertisment pentru Gigi Becali

„A fost una dintre cele mai frumoase seri de când sunt eu patronul lui CFR Cluj. Sincer, nu îmi aduc aminte, în ultima perioadă, să asist la un asemenea thriller, la o asemenea răsturnare de rezultat.

Echipa a arătat că are cu adevărat caracter, iar ce îmi place cel mai mult e că jucăm ofensiv, dau goluri și aici vreau să apăs, creăm fotbal. Asta e cel mai important. Știți foarte bine că am fost foarte criticați în ultimii ani că practicam un fotbal foarte defensiv, dar și acela a fost eficient, pentru că ne-a adus titlurile de campioană pe care le știți cu toții.

Stilul s-a schimbat odată cu venirea lui Mandorlini. Vom vedea dacă vom avea succes și cu acest stil spectaculos, cu multe goluri, dar echipa e la maximum 50-60% din potențial. Trebuie doar să creștem din punct de vedere fizic, să armonizăm jucătorii care au venit pe ultima sută de metri, iar eu cred că CFR va fi una dintre forțele acestui campionat, așa cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani.

Le spun celorlalte rivale să nu își facă de pe acum planurile, pentru că CFR va fi acolo, se va bate la titlu și va încerca în continuare, la fel ca în derby-ul cu U Cluj, să facă fotbal spectacol. Ăsta e ADN-ul pe care trebuiue să îl avem toți, să facem spectacol, să dăm goluri, așa cum s-a întâmplat și în acest derby de la Cluj”, a spus Neluţu Varga, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și