Închide meniul

Adrian Ilie ştie cum poate Adi Mutu să o facă pe Rapid campioană: „Aşa ar câştiga detaşat campionatul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 februarie 2023, 8:45

Adrian Ilie ştie cum poate Adi Mutu să o facă pe Rapid campioană: „Aşa ar câştiga detaşat campionatul!

Adrian Ilie a rupt tăcerea după ce a fost prins băut la volan

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie a anunţat cum ar putea Rapid să devină campioană şi să oprească hegemonia lui CFR Cluj. Fostul jucător al Stelei i-a lăudat pe jucătorii lui Adi Mutu pentru rezultatele obţinute pe noul stadion din Giuleşti. Rapid este singura echipă care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu, în actuală ediţie a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 24 de etape, alb-vişiniii sunt pe podium. Au 45 de puncte, cu şase mai puţin decât liderul Farul. Runda trecută, Marko Dugandzic a dat recital împotriva lui FC Voluntari şi a reuşit un hat-trick. A ajuns astfel golgheterul României, cu 15 reuşite.

Adrian Ilie ştie cum poate Adi Mutu să o facă pe Rapid campioană

„Cobra” e convins că Rapid nu ar fi avut rivală în România în cazul în care ar fi jucat toate meciurile în Giuleşti.

Joacă foarte bine acasă Rapidul şi cu siguranţă se vor bate şi ei pentru titlu. Dugandzic a fost jucătorul celor de la CFR Cluj. Pe ăsta nu l-au mai pierdut? Nu a plecat de la CFR?

Şi este cel mai în formă atacant din campionat. Are o explozie. Dacă ar juca toate meciurile pe Giuleşti, Rapid ar câştiga detaşat campionatul. Detaşat… Poate o să găsească echilibrul între meciurile de acasă şi în deplasare”, a declarat Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

Reclamă

Campion cu Rapid în 2003, Robert Niţă e sigur că Adi Mutu a contribuit decisiv la forma de senzaţie a lui Dugandzic.

Rapid arată bine. Uite că se fac doar două transferuri şi Rapid are rezultate. Dugandzic este un atacant bun. Intră bine şi Luckassen. Dugandzic şi-a regăsit forma de la Botoşani, acolo unde a marcat multe goluri.

El nu câştigă atât de multe dueluri aeriene, dar este acolo. În faţa porţii. Albu vrea să tragă la poartă, este acolo, o preia şi dă gol. Următorul gol, din nou, pe respingerea portarului. Apoi, golul de la Voluntari, bun executant de penalty-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este stil combinativ. Decât spectaculos şi să nu dai niciun gol, mai bine nespectaculos ca Dungandzic, dar să ai un gol pe meci. Pare că are o relaţie foarte bună şi cu Mutu.

Merge la bancă şi se îmbrăţişează cu Mutu. Când e schimbat, merge iar la Mutu. Pare că Mutu găseşte cheiţa la Dugandzic şi îl face să dea totul„, l-a completat şi Robert Niţă.

Pentru Rapid urmează duelul de acasă cu FC U Craiova 1948. Cu o victorie, jucătorii lui Adi Mutu sunt siguri de prezenţa în play-off. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, de la ora 20:00, pe AS.ro.

Ce spune Dumitru Dragomir despre şansele pe care le are Rapid la titlu

Şi Dumitru Dragomir a analizat şansele pe care le are Rapid la titlu în acest sezon. Fostul şef de la LPF susţine că deşi trupa lui Adrian Mutu are atât jucători cu experienţă, cât şi jucători tehnici, încă nu are forţa necesară pentru a încheia sezonul pe primul loc.

Craiova joacă prost afară! Nu joacă deloc bine afară! Poate se schimbă situația cu Neagoe. Nu cred că e timpul Rapidului. Din punct de vedere al seriozității Rapidului și al experienței băncii tehnice, sunt bine puși la punct, numai că nu joacă ei.

Au început să joace. Săpunaru e piesă grea, de rezistență, cât o să îl mai țină și pe picioarele. Îi ține, strigă stânga dreapta…

Și ce nu vede lumea, cred că Rapidul are cel mai bun mijloc din țară! Cu jucători de travaliu, scot foarte mingi de la adversari. Mutu a făcut niște lucruri istețe și are și noroc.

Reclamă

Dacă n-ai noroc de jucători care să înțeleagă simbioza asta între linii sau nu se adaptează la așa ceva, nu sunt rezultate! Poate doar cu șansă!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
  • Adrian Ilie l-a lăudat pe Marko Dugandzic
  • Rapid – FC U Craiova 1948, 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și