Închide meniul

Adrian Mazilu a fost pe „radarul” lui Mihai Rotaru! Ce ofertă i-a făcut patronul oltenilor lui Gică Hagi: „Nu ştia nimeni de el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 13:34

Adrian Mazilu a fost pe „radarul lui Mihai Rotaru! Ce ofertă i-a făcut patronul oltenilor lui Gică Hagi: „Nu ştia nimeni de el!

Gică Hagi se îmbogăţeşte cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu, în timpul unui meci pentru Farul / Profimedia

Adrian Mazilu a fost în atenţia lui Mihai Rotaru, iar patronul Universităţii Craiova i-a făcut chiar o ofertă lui Gică Hagi. Oficialul oltenilor a vrut să-l transfere pe tânărul jucător de la Farul în urmă cu un an, însă mutarea a fost refuzată de constănţeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a marcat primul său gol la Farul, chiar în partida cu Universitatea Craiova, din etapa precedentă. Tânărul atacant a avut o evoluţie extrem de solidă, şi a fost lăudat şi de Gică Hagi.

Mihai Rotaru a vrut să-l transfere pe Adrian Mazilu, şi i-a făcut ofertă lui Gică Hagi

Mihai Rotaru a dezăluit că l-a dorit pe Adrian Mazilu, în sezonul precedent. Patronul Universităţii Craiova l-a remarcat pe tânărul atacant într-un meci de juniori, şi a făcut imediat o ofertă pentru acesta.

Mai exact, Rotaru era dispus să plătească suma de 300.000 de euro pentru atacantul care a făcut senzaţie în ultimul meci disputat de Farul. Însă, patronul oltenilor nu a primit niciun răspuns din partea lui Gică Hagi.

„După finală, i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firament, nu știa nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcută anul trecut, în mai.

Reclamă

Nu am eu ochi, dar și dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iașko l-a sunat pe Ovidiu Costeșin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, și i-a spus ‘bine, mă, și voi doreați să ne dați 30.000 pe Mazilu’. Și Ovidiu i-a zis ‘vezi că erau 300.000, nu 30.000’.

Farul are prin definiție cel mai puternic centru de copii și juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca și organizare de joc, sunt peste orice din România”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan s-a arătat impresionat de Adrian Mazilu, după ce Farul s-a impus în duelul cu Universitatea Craiova. Fostul internaţional susţine că puştiul-minune al lui Gică Hagi a avut o prestaţie extrem de bună în partida cu oltenii.

Reclamă 4 / 0/3

Viorel Moldovan a comentat evoluţia lui Adrian Mazilu, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului de doar 17 ani.

Fostul internaţional susţine că de mult nu a mai văzut în Liga 1 un jucător care să posede calităţile lui Mazilu, şi îi prevede un viitor strălucit.

„Bravo, copile! Pe mine m-a impresionat. Nu am văzut de mult un jucător în Liga 1 care să atace profunzimea ca el. Am văzut câteva demarcări extraordinare. Așa mi-a zis mie un antrenor odată, dacă vrei să ajungi atacant mare, atacă profunzimea!

Dejoacă pasul la ofsaid și pleacă! Exact ce a făcut el în seara asta. M-a uns pe suflet. Chiar dacă a ratat, a și reușit să înscrie la colțul scurt, cu sânge rece. L-a executat pe Arlauskis, portar cu experiență, și am văzut niște demarcări frumoase. Superb!”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și