Închide meniul

„M-a uns pe suflet!” Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 8:23

„M-a uns pe suflet! Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Adrian Mazilu, lăudat la scenă deschisă de Viorel Moldovan după Farul - Universitatea Craiova

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Viorel Moldovan s-a arătat impresionat de Adrian Mazilu, după ce Farul s-a impus în duelul cu Universitatea Craiova. Fostul internaţional susţine că puştiul-minune al lui Gică Hagi a avut o prestaţie extrem de bună în partida cu oltenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a revenit pe primul loc în Liga 1, graţie succesului cu Universitatea Craiova. Constănţenii s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Adrian Mazilu şi Ionuţ Larie.

Viorel Moldovan, uluit de Adrian Mazilu după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Viorel Moldovan a comentat evoluţia lui Adrian Mazilu, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului de doar 17 ani.

Fostul internaţional susţine că de mult nu a mai văzut în Liga 1 un jucător care să posede calităţile lui Mazilu, şi îi prevede un viitor strălucit.

„Bravo, copile! Pe mine m-a impresionat. Nu am văzut de mult un jucător în Liga 1 care să atace profunzimea ca el. Am văzut câteva demarcări extraordinare. Așa mi-a zis mie un antrenor odată, dacă vrei să ajungi atacant mare, atacă profunzimea!

Reclamă

Dejoacă pasul la ofsaid și pleacă! Exact ce a făcut el în seara asta. M-a uns pe suflet. Chiar dacă a ratat, a și reușit să înscrie la colțul scurt, cu sânge rece. L-a executat pe Arlauskis, portar cu experiență, și am văzut niște demarcări frumoase. Superb!”, a declarat Viorel Moldovan, conform orangesport.ro.

Adrian Mazilu, explozie de fericire după primul său gol în Liga 1

Adrian Mazilu a avut o explozie de fericire după primul său gol marcat în Liga 1. Puștiul lui Gică Hagi a avut o prestație excelentă în meciul Farul – Universitatea Craiova 2-1, din etapa a 24-a din Liga 1, și a deschis scorul după numai 6 minute.

Mazilu s-a arătat foarte fericit după performanța reușită la primul său meci ca titular în tricoul Farului. În urma victoriei din această seară, Farul și-a asigurat locul în play-off, cu 6 etape rămase până la finalul sezonului regular.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, jucătorul de 17 ani, care poate evolua atât în centrul ofensivei, cât și în banda dreaptă, a dezvăluit ce mesaj i-a transmis „Regele” înaintea partidei de la Ovidiu.

„Mă simt excelent, că la primul meu meci ca titular am reușit să marchez și să aducem cele 3 puncte. (Reporter – Ce ți-a spus Gică Hagi?) Mi-a spus să intru cum am intrat și la juniori, să îmi fac jocul și să dau tot ce e mai bun pe teren.

(N.r. – Despre gol) Mă antrenez foarte mult, exersez la antrenamente foarte multe execuții din toate părțile și la meci s-a văzut. E o victorie importantă, un meci frumos și sper să rămânem acolo.

Ne-a motivat (n.r. – Hagi) și de acum încolo sper să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem pe primul loc. (N.r. – Despre lupta pentru postul de titular) Sunt mai mulți jucători, cum ar fi Denis Alibec, un jucător de mare perspectivă, dar eu mă antrenez în fiecare zi.

Am început aici de la 6 ani și sper să rămân în continuare li să am evoluții cât mai bune.

(Reporter – La ce echipă din străinătate visezi să ajungi?) Mi-aș dori cel mai mult să ajung în Premier League, îmi place foarte mult campionatul de acolo. (Reporter – Jucătorul tău preferat?). Messi”, a declarat Adrian Mazilu, după Farul – Universitatea Craiova 2-1, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și