Închide meniul

Adrian Mazilu, entuziasmat după Farul – Rapid 2-1: „În vestiar se vorbește de titlu încontinuu!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 martie 2023, 23:36

Adrian Mazilu, entuziasmat după Farul – Rapid 2-1: În vestiar se vorbește de titlu încontinuu!”

Adrian Mazilu, entuziasmat după Farul - Rapid 2-1

Adrian Mazilu / Captură Youtube

Adrian Mazilu, entuziasmat după Farul – Rapid 2-1. Extrema de 17 ani a liderului a făcut un nou meci bun, iar acum privește cu încredere spre lupta din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, Farul a adunat 64 de puncte, fiind lider în Liga 1. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 52 de puncte.

Adrian Mazilu, entuziasmat după Farul – Rapid 2-1: „În vestiar se vorbește de titlu încontinuu!”

„Suntem foarte fericiți că am reușit să terminăm pe primul loc. Sunt fericit că am reușit să marchez și sper să o țin tot așa în continuare. A fost un meci foarte bun, cu o intensitate mare. Rapidul este o echipă foarte bună, dar am făcut față și e important să continuăm așa.

La gol am primit o pasă foarte bună de la Artean și am dat la poartă. Mă bucur că am reușit să marchez. În vestiar se vorbește de titlu încontinuu. Mai avem 10 finale și e important să le câștigăm pentru a rămâne pe această poziție. Va fi o luptă foarte grea în play-off, toate meciurile vor fi grele, dar ne motivăm de la meci la meci și sper să facem o figură frumoasă. Nu mă gândesc la o plecare de la Farul, sunt aici și vreau să dau în continuare tot ce am mai bun”, a declarat Adrian Mazilu, potrivit digisport.ro.

Gică Hagi, în culmea fericirii după Farul – Rapid 2-1: „E greu ca adversarul să ne facă față! Noi dictăm ritmul jocului”

Gică Hagi, în culmea fericirii după Farul – Rapid 2-1. Antrenorul constănțenilor s-a declarat încântat de modul în care s-au descurcat elevii săi împotriva giuleștenilor.

Reclamă

Grație acestei victorii, Farul a adunat 64 de puncte, fiind lider în Liga 1. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 52 de puncte.

„A fost un meci foarte bun, cu 2 echipe foarte bune. Fiecare a încercat să joace fotbalul pe care îl știe. Ne-am ridicat la nivelul meciului, am avut momentele noastre bune de tot. A fsot un meci extraordinar, cu ritm. Am făcut o greșeală la golul primit, dar echipa a reacționat foarte bine și am reușit să câștigăm. Mazilu este un fotbalist tânăr care are calități foarte bune, dar vreau să felicit toată echipa, începând de la apărare.

Ca să bați Rapidul, trebuie să joci foarte bine. În fiecare an încercăm să fim mai buni. Vrem să facem performanță și să construim un spirit bun la Constanța. Meritul numărul 1 este al jucătorilor. Eu cu staff-ul am făcut lucrurile cum trebuie, dar jucătorii fac diferența.

Reclamă 4 / 0/3

Avem o mentalitate corectă. Cea mai mare preocupare a mea e să-i fac pe jucători să rămână cu picioarele pe pământ. Încă nu suntem campioni. Vor fi meciuri grele în play-off, deschise la orice rezultat. Jocul colectiv este arma noastră. Noi dictăm ritmul jocului și e greu ca adversarul să ne facă față. N-am nicio preferință dintre Sepsi și Craiova, eu vreau să bat toate echipele”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și