Închide meniul

Farul – Rapid 2-1. Gică Hagi, victorie în fața lui Adrian Mutu. „Regele” termină pe primul loc sezonul regulat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 22:20

Farul – Rapid 2-1. Gică Hagi, victorie în fața lui Adrian Mutu. Regele” termină pe primul loc sezonul regulat

Farul - Rapid, LIVE TEXT, 20:30

Gică Hagi şi Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Hepta

Farul – Rapid 2-1. Gică Hagi, victorie în fața lui Adrian Mutu. Giuleștenii au fost trădați de Horațiu Moldovan Meciul a început foarte bine pentru Rapid, în ciuda posesiei pe care a avut-o Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în minutul 14, Antonio Sefer a deschis scorul cu un șut foarte bun de la marginea careului.

Farul – Rapid 2-1. Gică Hagi, victorie în fața lui Adrian Mutu. Giuleștenii au fost trădați de Horațiu Moldovan

Farul a preluat însă inițiativa autoritar din acel moment, iar egalarea a venit relativ repede. În minutul 21 Artean a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, după o centrare foarte bună a lui Borza.

Constănțenii au fost mai hotărâți și în repriza secundă. Adrian Mazilu a reușit în minutul 50 să îi aducă în avantaj pe „marinari” după o gafă uriașă a lui Horațiu Moldovan.

Giuleștenii au încercat să revină în meci, însă fără succes. Elevii lui Gică Hagi au reușit să conserve avantajul, iar victoria din această seară i-a dus la 12 puncte distanță de formația pregătită de Adrian Mutu. Cele două formații se vor întâlni și în play-off.

Reclamă

Grație acestei victorii, Farul a adunat 64 de puncte, fiind lider în Liga 1. De cealaltă parte, Rapid ocupă locul 5, cu 52 de puncte.

Farul – Rapid 2-1, LIVE TEXT

Min. 50: Farul – Rapid 2-1! Adrian Mazilu înscrie după o gafă uriașă a lui Horațiu Moldovan

Min. 21: Farul – Rapid 1-1! Artean reușește să restabilească egalitatea!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 14: Farul – Rapid 0-1! Antonio Sefer deschide scorul cu un șut frumos!

Min. 1. A început meciul!

Echipele de start:

Farul Constanța: Aioani – Kiki, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, A. Mazilu
Rezerve: Buzbuchi, Sârbu, Baravykas, Doukoure, V. Morar, Casap, Mateus Barbosa, E. Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

Rapid: Moldovan – Oanea, Dr. Grigore, Săpunaru, J. Morais – Kait, Crepulja, Emmers, Sefer – Dugandzic, Luckassen
Rezerve: Drăghia, Belu Iordache, Ignat, P. Iacob, Fl. Ștefan, Bamgboye, Pănoiu, Papeau, Costache
Antrenor: Adrian Mutu

Farul vine după înfrângerea surprinzătoare suferită pe terenul celor de la U Cluj. Constănţenii ar fi putut pierde primul loc din Liga 1, în urma eşecului cu trupa lui Ovidiu Sabău, însă CFR Cluj s-a încurcat şi ea în partida cu Sepsi.

Trupa lui Gică Hagi are un singur punct peste rivala la titlu, CFR Cluj. Farul are 61 de puncte, în timp ce clujenii au 60 de ani.

Reclamă

De cealaltă parte, Rapid vine şi ea după o înfrângere. Trupa lui Adrian Mutu a cedat pe teren propriu în duelul cu Hermannstadt, scor 0-1.

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, golurile meciului fiind marcate de Denis Alibec şi Cristi Săpunaru. Totodată, cele două formaţii s-au duelat şi în grupele Cupei României, atunci când constănţenii s-au impus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Carlo Casap şi Adrian Mazilu.

Gică Hagi, încrezător înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi este încrezător înainte de Farul – Rapid. Antrenorul constănțenilor este optimist în privința derby-ului pe care îl va juca împotriva giuleștenilor.

„Rapid este o echipă foarte bună, va fi un test foarte important pentru noi. Este o echipă foarte bine așezată pe toate cele 3 compartimente. Știe să joace fotbal, știe să te atace pozițional, e foarte bună pe atac rapid, dar și la faze fixe. Ne așteaptă un meci dificil, dar suntem încrezători și avem convingerea că vom face un meci foarte bun.

În privința lotului, Boli este accidentat. Toată lumea e bine, vom vedea cu cine vom începe și cu cine vom termina. Important este să ne atingem obiectivul, acela de a domina ritmul și intensitatea jocului. Vrem să rămânem în principiile noastre pentru a face un joc foarte bun.

A fost un an foarte bun, chiar excelent din punctul meu de vedere. Jucătorii s-au depășit, au dat tot ce a fost mai bun. Am arătat că suntem o echipă competitivă, care merită să fie acolo unde este. Am avut constanță, am dat randament, jucătorii s-au descurcat foarte bine.

Noi care am creat acesată echipă am făcut o muncă foarte bună, am plănuit lucrurile așa cum trebuie. De acum înainte încep meciurile adevărate, grele din toate punctele de vedere. Trebuie să arătăm ceea ce am arătat și în aceste 7-8 luni. Îmi doresc să avem mult curaj pentru că doar așa putem reuși. Vreau să avem aceeași mentalitate, să ne impunem la fiecare meci și să încercăm să fim mai buni decât toți ceilalți care vor fi în play-off”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare derby-ului cu Rapid.

Recomandări
  • Farul – Rapid, LIVE TEXT, 20:30

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și