Închide meniul

Adrian Mazilu, făcut praf înainte de plecarea la Brighton! „Poate să joace, dar la echipa a doua”

Dan Roșu Publicat: 30 decembrie 2023, 20:10

Reclamă
Adrian Mazilu, făcut praf înainte de plecarea la Brighton! „Poate să joace, dar la echipa a doua

Adrian Mazilu, făcut praf înainte de plecarea la Brighton

Adrian Mazilu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Adrian Mazilu a fost făcut praf chiar înainte de plecarea la Brighton, echipă ce l-a împrumutat la Farul după ce l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi. Florin Gardoş nu crede că jucătorul de 18 ani cotat la 2.5 milioane de euro va prinde echipa la trupa din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a fost cumpărat de Brighton încă din această vară. Totuși, „pescărușii” au decis să îl împrumute la Farul până în această iarnă. E posibil ca atacantul să fie din nou împrumutat pentru a avea şanse mari să joace. Pentru Farul, el a marcat două goluri, în 25 de meciuri desfăşurate în această stagiune.

Adrian Mazilu, făcut praf înainte de plecarea la Brighton

„Pare greu de crezut în momentul ăsta. Asta e clar, diferență mare. El, Mazilu, poate încă să joace la ei, au echipa a doua, e Under 23, e campionat destul de puternic. Acolo pot să joace și trei jucători cu vârsta peste 23. Acolo sunt trimiși jucătorii care nu joacă sau care sunt reveniți după accidentări.

Un nivel relativ bun, poate să fie o perioadă bună pentru el de acomodare acolo. Ca și idee, ca și cultură, e același fotbal și în Premier League 2 cred că se numește competiția. Sper să revină în forma pentru care Brighton a dat banii. Nu a mai fost la fel. E un copil de 17 ani? Sigur, inevitabil te gândești la accidentări”, a spus Gardoş, citat de fanatik.ro.

Ce i-a transmis Gică Hagi lui Adrian Mazilu înainte ca tânărul de 18 ani să plece în Anglia

După meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 0-0, Adrian Mazilu s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a reușit să își ajute echipa, la ultimul meci pentru Farul Constanța. De asemenea, acesta i-a mulțumit lui Gică Hagi pentru oportunitățile pe care i le-a dat și a menționat faptul că această mutare nu s-ar fi realizat fără ajutorul „Regelui”.

Reclamă

„Puteam să aducem victoria. Nu s-au pus golurile, dar puteam scoate mai mult din acest meci. Mi-aș fi dorit să înscriu, am reușit să marchez, dar a fost anulat, asta este. Aș fi vrut să îmi ajut echipa.

Aș vrea să îi mulțumesc lui mister, pentru acest an. A fost un an extraordinar pentru mine, fără dumnealui nu aș fi putut. O să fie o provocare, un alt stil de fotbal. Sper să mă acomodez cât mai repede. Am primit un sfat de la domnul Hagi, dar nu pot vorbi despre asta, îl păstrez pentru mine”, a spus atunci Mazilu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și