Închide meniul

Adrian Mazilu, prima reacție după golul decisiv din UTA – Farul 0-1. Anunț despre lupta la titlu: „Trebuie să rămânem acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 22:41

Reclamă
Adrian Mazilu, prima reacție după golul decisiv din UTA – Farul 0-1. Anunț despre lupta la titlu: „Trebuie să rămânem acolo!

Adrian Mazilu, prima reacție după UTA - Farul 0-1

Adrian Mazilu, într-un meci pentru Farul / Hepta

Adrian Mazilu a oferit prima reacție după UTA – Farul 0-1, din etapa a 27-a din Liga 1. Puștiul de doar 17 ani a adus victoria pentru echipa lui Gică Hagi cu un gol în stilul lui Lionel Messi. Noua „perlă” a lui Hagi a anunțat că se gândește doar la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost un sentiment frumos, a fost un meci frumos, o atmosferă frumoasă, sunt fericit că am adus cele trei puncte. Ne motivăm la fiecare meci, trebuie să câștigăm fiecare meci și să rămânem acolo. Eu muncesc mult la antrenamente, o să-mi ajut echipa cât mai mult. Ne dă încredere victoria asta, sper să luăm pas cu pas și să câștigăm. Nu contează cine intră, toți atacanții sunt buni la noi”, a spus Adrian Mazilu, conform digisport.ro.

Adrian Mazilu, prima reacție după UTA – Farul 0-1

Introdus în teren în minutul 56, Mazilu a înscris doar patru minute mai târziu. A luat mingea de la centrul terenului, în flancul drept, și a accelerat spre poartă în stilul lui Lionel Messi.

L-a depășit cu ușurință pe Alexandru Benga și a finalizat acțiunea cu un șut cu stângul, la firul ierbii, care nu i-a lăsat nicio șansă portarului advers.

Pentru Mazilu a fost al doilea gol reușit în acest sezon al Ligii 1, după cel din duelul cu Universitatea Craiova, 2-1, din 6 februarie. Tânărul jucător de bandă dreapta mai reușise să înscrie pentru echipa lui Gică Hagi în Cupa României, în meciul cu Rapid din faza grupelor.

Reclamă

Adrian Mazilu, nouă „perlă” a lui Gică Hagi

Mazilu este un alt produs al academiei de fotbal a lui Gică Hagi. Puștiul de 17 ani a fost debutat de „Rege” la prima echipă a Farului în iulie 2022, la meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din Cupa României.

Adrian Mazilu este nelipsit de la naționalele de tineret ale României. Ultima oară, puștiul lui Hagi a fost convocat la selecționata U18, alături de care a jucat mai multe meciuri amicale în toamna anului trecut.

Mihai Rotaru a vrut să-l transfere pe Adrian Mazilu

Mihai Rotaru a dezăluit că l-a dorit pe Adrian Mazilu, în sezonul precedent. Patronul Universităţii Craiova l-a remarcat pe tânărul atacant într-un meci de juniori, şi a făcut imediat o ofertă pentru acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Mai exact, Rotaru era dispus să plătească suma de 300.000 de euro pentru atacantul care face senzație la Farul. Însă, patronul oltenilor nu a primit niciun răspuns din partea lui Gică Hagi.

„După finală, i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firament, nu știa nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcută anul trecut, în mai.

Nu am eu ochi, dar și dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iașko l-a sunat pe Ovidiu Costeșin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, și i-a spus ‘bine, mă, și voi doreați să ne dați 30.000 pe Mazilu’. Și Ovidiu i-a zis ‘vezi că erau 300.000, nu 30.000’.

Farul are prin definiție cel mai puternic centru de copii și juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca și organizare de joc, sunt peste orice din România”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și