Închide meniul

Adrian Mazilu, urmărit de trei cluburi din Serie A! Gică Hagi poate da lovitura după EURO 2023

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 21:47

Reclamă
Adrian Mazilu, urmărit de trei cluburi din Serie A! Gică Hagi poate da lovitura după EURO 2023

Ciprian Marica, anunţ despre investiţia de milioane de euro pe care Gică Hagi

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Adrian Mazilu este urmărit de trei cluburi din Serie A. Gică Hagi poate da o adevărată lovitură, în această vară, după EURO 2023. AS Roma, Fiorentina şi Bologna sunt cu ochii pe jucătorul de la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a fost rezervă în meciul de debut al României U21, la EURO 2023. Mijlocaşul a fost trimis în teren de Emil Săndoi în minutul 72, în duelul cu Spania U21.

Adrian Mazilu, urmărit de trei cluburi din Serie A

Conform playsport.ro, la meciul dintre România U21 şi Spania U21, au fost prezenţi scouteri de la AS Roma, Fiorentina şi Bologna. Italienii au stat cu ochii pe Adrian Mazilu, în privinţa unui posibil transfer în Serie A.

Sursa citată mai sus anunţă faptul că Gică Hagi i-a stabilit şi preţul lui Adrian Mazilu. 7 milioane de euro cere „Regele” în schimbul jucătorului de doar 17 ani.

În sezonul trecut, Adrian Mazilu a bifat 20 de meciuri pentru Farul, echipă care a luat titlul în Liga 1. Puştiul de 17 ani a reuşit să marcheze şi şapte goluri, şi să ofere un assist.

Reclamă

Mazilu este cotat la 1,3 milioan de euro, pe site-urile de specialitate, şi a fost promovat la Fraul, de la Academia lui Gică Hagi, la începutul sezonului trecut.

După titlul câştigat cu Farul, Mazilu declara că visul său este de a prinde un transfer în străinătate.

„Mi-ar plăcea să plec în străinătate dacă plec. Cu Farul sunt campion şi mă simt foarte bine aici. Cu Borza sunt coleg de clasă. Dacă o să plecăm împreună sau nu, o să ţin legătura cu el 100%, dar nu se ştie dacă vom pleca sau nu. Nu pot să dau răspuns la cât valorez, nu ştiu„, a declarat Adrian Mazilu, pentru fanatik.ro, luna trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Octavian Popescu a fost urmărit la meciul României U21 de la EURO 2023

Octavian Popescu este dorit în Serie A, iar transferul stelar s-ar putea realiza după EURO 2023, turneu găzduit de România şi Georgia. Presa din Italia a anunţat faptul că „perla” de la FCSB este monitorizată de oficialii celor de la Fiorentina.

Presa din Italia a anunţat că Octavian Popescu este în vizorul celor de la Fiorentina. Oficialii italieni stau cu ochii pe evoluţiile pe care mijlocaşul le are la EURO 2023.

Astfel, un eventual transfer s-ar putea realiza la finalul turneului final european de tineret.

„Un jucător de atac pentru antrenorul Vincenzo Italiano. Fiorentina caută întăriri pentru compartimentul ofensiv. Printre numele abordate de viola se numără Octavian Popescu, informează ediția de astăzi a cotidianului Tuttosport.

Atacantul de 21 de ani de la FCSB va fi evaluat de conducerea Fiorentinei la Campionatul European Under-21 pe care România îl va găzdui alături de Georgia”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și