Închide meniul

Adrian Mihalcea a evitat să sărbătorească victoria în faţa lui Gică Hagi, în Farul – Slobozia 0-1: „Suntem încă o echipă mică!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2024, 20:57

Reclamă
Adrian Mihalcea a evitat să sărbătorească victoria în faţa lui Gică Hagi, în Farul – Slobozia 0-1: „Suntem încă o echipă mică!

Adrian Mihalcea a evitat să sărbătorească victoria în faţa lui Gică Hagi

Adrian Mihalcea, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mihalcea a evitat să sărbătorească victoria în faţa lui Gică Hagi, în meciul Farul – Unirea Slobozia, scor 0-1, din prima etapă a Ligii 1. Chiar dacă a produs surpriza încă din startul noului sezon, antrenorul nou-promovatei a rămas cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihalcea nu a sărbătorit alături de jucători victoria neaşteptată de la Ovidiu. A fost rezervat şi în timpul declaraţiilor oferite la finalul partidei.

Adrian Mihalcea a evitat să sărbătorească victoria în faţa lui Gică Hagi

Avem un început de sezon foarte greu, sunt 3 puncte importante, dar rămân tot trei puncte. Suntem bucuroşi, dar de mâine trebuie să ne pregătim pentru celelalte meciuri. Dacă nu reuşim cu sacrificiu, cu această atitudine, să rămânem… ne va fi dificil. Dar este fix treaba mea să rezolv această situaţie. Am jucat cu o echipă de play-off, care rămâne printre favoritele din play-off.

Noi suntem printre outsideri, e început de campionat, suferim şi noi. Nu pot să le ştirbesc acum această bucurie. Suntem încă o echipă mică, dar care îşi doreşte să câştige fix pentru oraşul nostru. Nu pentru altcineva„, a declarat Adrian Mihalcea la finalul meciului, la digisport.ro.

Nou-promovata Unirea Slobozia a învins Farul Constanţa

Formaţia Farul Constanţa, campioana României în sezonul 2022/2023, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de nou-promovata Unirea Slobozia, în primul meci al ediţiei 2024/2025 a Superligii.

Reclamă
Reclamă 4

Golul a fost marcat de Purece, în minutul 19.

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu (Doicaru ’75), G. Marins, Cr. Ganea – Vînă (Ciobanu ’46), Queiros (Dican ’61), Grameni – Cojocaru (Radaslavescu ’75), Rivaldinho (G. Iancu ’46), Grigoryan. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Unirea Slobozia: Rusu – P. Medina, Antoche, Pospielov, Toma – A. Lopez, Perianu (Vlăsceanu ’55) – S. Camara (Barbuţ ’73), F. Purece (Aganovic ’73), Nkama (Ilie ’81) – J. Gele (Coadă ’55). Antrenor: Adrian Mihalcea

Reclamă

Cartonaşe galbene: Rivaldinho ’17, Vînă ’43 / Perianu ’21, Camara ’64, Toma ‘90+4

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Ioan Alexandru Corb – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Ionuţ Coza, Cristina Trandafir

Observator: Liviu Ciubotariu

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și