Închide meniul

Adrian Mititelu a ales noul antrenor de la FCU Craiova! Cu cine s-a înțeles

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 17:14

Reclamă
Adrian Mititelu a ales noul antrenor de la FCU Craiova! Cu cine s-a înțeles

Adrian Mititelu a ales noul antrenor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a ales noul antrenor de la FCU Craiova! Patronul clubului din Bănie s-a mișcat rapid și a decis cine va fi succesorul lui Nicolo Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia patronului vine în contextul în care oltenii sunt într-o criză imensă, având în vedere că au fost eliminați din Cupa României și că se află pe loc direct retrogradabil.

Adrian Mititelu a ales noul antrenor de la FCU Craiova

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Eugen Trică va fi noul antrenor de la FCU Craiova. Acesta a mai fost tehnicianul oltenilor în alte două rânduri. Ultima sa aventură a fost la Alexandria, echipă care evoluează în playout-ul din Liga a 2-a.

Adrian Mititelu și-a pierdut răbdarea cu Nicolo Napoli și a decis să îl înlăture de la echipă, după înfrângerea cu FC Voluntari. Tehnicianul italian și-a încheiat astfel al 10-lea mandat la echipa din Bănie, conform sursei menționate anterior.

Eugen Trică a promovat-o pe FCU Craiova în anul 2020, în Liga 1. Totuși, acesta a fost dat afară de Adrian Mititelu înainte de startul sezonului!

Reclamă

Primul meci de la revenirea lui Eugen Trică pe banca lui FCU Craiova va fi cu Poli Iași, pe data de 8 aprilie, de la 17:30. Partida contează pentru etapa cu numărul 3 a playout-ului și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Marius Șumudică a refuzat-o pe FCU Craiova, iar Adrian Mititelu l-a taxat imediat

Adrian Mititelu l-a taxat pe Marius Șumudică, după ce a refuzat-o pe FCU Craiova. Patronul oltenilor a făcut o serie de dezvăluiri de la negocierile cu antrenorul român, care e în prezent liber de contract.

Echipa din Bănie se află într-o criză imensă, având în vedere că se luptă pentru salvarea de la retrogradare și a fost eliminată și din Cupa României. Chiar dacă tensiunile sunt mari la FCU, Adrian Mititelu a vorbit acum despre momentul în care l-a contactat pe „Șumi”.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul l-a refuzat din start pe Adrian Mititelu și l-a anunțat că nu dorește să preia o echipă în plin campionat.

„A refuzat pentru că nu-i convine să vină la o echipă în vrie. A fost o propunere în fază incipientă. Nici nu mă aşteptam să accepte, să nu credeţi că m-am rugat de domnul Şumudică. A fost o chestie scurtă, de două cuvinte: «Te bagi?». Chiar aşa a fost formularea.

Mi-a dat un vocal, apoi i-am spus: «A, e clar, ţi-e frică. Ţi-e frică, eşti fricos». Că el nu vine decât la început de campionat. Teoretic avea dreptate, dar nu a fost o chestie că m-am rugat eu de el”, a spus Adrian Mititelu, după FCU Craiova – FC Voluntari 0-0 (2-4 d.l.d).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și