Închide meniul

„Ți-e frică! Ești fricos!” Marius Șumudică a refuzat-o pe FCU Craiova, iar Adrian Mititelu l-a taxat imediat

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 11:52

Reclamă
Ți-e frică! Ești fricos!” Marius Șumudică a refuzat-o pe FCU Craiova, iar Adrian Mititelu l-a taxat imediat

Adrian Mititelu l-a taxat pe Marius Șumudică, după ce a refuzat-o pe FCU Craiova. Ce a dezvăluit patronul oltenilor.

Colaj cu Adrian Mititelu și Marius Șumudică / Hepta

Adrian Mititelu l-a taxat pe Marius Șumudică, după ce a refuzat-o pe FCU Craiova. Patronul oltenilor a făcut o serie de dezvăluiri de la negocierile cu antrenorul român, care e în prezent liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Bănie se află într-o criză imensă, având în vedere că se luptă pentru salvarea de la retrogradare și a fost eliminată și din Cupa României. Chiar dacă tensiunile sunt mari la FCU, Adrian Mititelu a vorbit acum despre momentul în care l-a contactat pe „Șumi”.

Marius Șumudică a refuzat-o pe FCU Craiova, iar Adrian Mititelu l-a taxat imediat

Tehnicianul l-a refuzat din start pe Adrian Mititelu și l-a anunțat că nu dorește să preia o echipă în plin campionat.

Patronul a dezvăluit că nu a încercat să îl convingă pe „Șumi”, însă l-a numit pe acesta „fricos”, pentru că nu dorește să accepte o asemenea provocare.

„A refuzat pentru că nu-i convine să vină la o echipă în vrie. A fost o propunere în fază incipientă. Nici nu mă aşteptam să accepte, să nu credeţi că m-am rugat de domnul Şumudică. A fost o chestie scurtă, de două cuvinte: «Te bagi?». Chiar aşa a fost formularea.

Reclamă

Mi-a dat un vocal, apoi i-am spus: «A, e clar, ţi-e frică. Ţi-e frică, eşti fricos». Că el nu vine decât la început de campionat. Teoretic avea dreptate, dar nu a fost o chestie că m-am rugat eu de el”, a spus Adrian Mititelu, după FCU Craiova – FC Voluntari 0-0 (2-4 d.l.d).

În prezent, antrenorul de la FCU Craiova este Nicolo Napoli, care se află la al 10-lea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu. Totuși, șefii grupării din Bănie nu sunt mulțumiți de acesta, având în vedere că nu a reușit să pună echipa pe drumul cel bun, de la numirea pe banca tehnică.

Marius Șumudică, răspuns direct după ce Adrian Mititelu l-a chemat la FCU Craiova

Adrian Mititelu a dorit să îl aducă pe Șumudică la FCU Craiova după meciul cu Oțelul, la finalul căruia a băgat jucătorii și staff-ul în ședință.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, răspunsul venit din partea lui Marius Șumudică îl va face pe patron să găsească o altă soluție. „Șumi” a recunoscut că a fost sunat de Adrian Mititelu, dar a spus că nu dorește să preia nicio echipă aflată în plin campionat.

„Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada, nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și