Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat cine îl va înlocui pe Andrea Compagno, dacă italianul va semna cu FCSB: „Va prinde viaţă aici, are talent cu carul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 8:51

Adrian Mititelu a anunţat cine îl va înlocui pe Andrea Compagno, dacă italianul va semna cu FCSB: „Va prinde viaţă aici, are talent cu carul!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu a anunţat cine îl va înlocui pe Andrea Compagno, dacă italianul va semna cu FCSB. Mititelu spune că George Ganea are capacitatea de a deveni un golgheter adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 este pe cale să îl vândă pe Andrea Compagno la FCSB pentru suma de 1.500.000 de euro. Dacă va rămâne fără atacantul italian, Marius Croitoru are soluţii chiar în lot. Este vorba de George Ganea, atacant ce a venit în această vară de la FC Argeş.

Adrian Mititelu a anunţat cine îl va înlocui pe Andrea Compagno, dacă italianul va semna cu FCSB

George Ganea va prinde aici viață. O să vedeți că George Ganea va fi un alt fotbalist în acest an decât cel pe care l-ați văzut până acum. Are talent cu carul. A avut o pasă proastă, nu știu de ce, nu știu care sunt cauzele. Am niște informații, dar nu vreau să le dezvolt. Eu cred că la noi va exploda și talentul lui va fi confirmat.

Nu știu dacă îl va depăși pe tatăl lui. Tatăl lui a fost unic. Ionel Ganea a fost un mare fotbalist. Nu-l pot uita niciodată, mai ales că ne-a dat patru cu Dinamo. A fost un fotbalist bun pe unde a fost. Și la noi, și la Dinamo, și la Rapid, și la Bistrița, și la Stuttgart a fost un fotbalist cu F mare”, a declarat Adrian Mititelu pentru sport.ro.

Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri

Andrea Compagno l-a şocat pe Gigi Becali la negocieri şi riscă să rămână la FC U Craiova 1948. Atacantul în vârstă de 26 de ani a cerut un salariu pe care patronul lui FCSB nu este dispus să îl achite. Gigi Becali anunţase că a bătut palma cu Adrian Mititelu şi că transferul este ca şi realizat. A primit însă o lovitură la care nu se aştepta în momentul în care a purtat discuţiile finale cu jucătorul şi agentul acestuia.

Reclamă

Potrivit digisport.ro, Compagno vrea un salariu lunar de 30.000 de euro. Este unul uriaş pentru Liga 1. I-ar fi transmis latifundiarului din Pipera că vrea, anual, 360.000 de euro, moment în care negocierile au intrat în impas. Omul de afaceri îi plătea un salariu similar fostului căpitan de la FCSB, Florin Tănase.

Sursa citată anunţă că Gigi Becali e dispus să îi ofere numai 15.000 de euro. Diferenţa este una uriaşă, astfel că mutarea are şanse tot mai mici de a se realiza. Mihai Stoica a şi dezvăluit că pretenţiile lui Compagno sunt exagerate.

Cluburile s-au înţeles. Acordul de transfer a fost semnat, nu ne-am înţeles cu jucătorul. Sau cu agentul jucătorului. Oferta noastră e pe masa lor. Dacă o acceptă, bine, dacă nu, rămâne la Craiova. Agentul lui e străin.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt atât de extenuat că nu mă mai interesează de ce (n.r.- jucătorul încă nu şi-a dat acordul), spun doar care e rezultatul la momentul ăsta. La momentul ăsta nu ne-am înţeles, iar noi mai mult decât am oferit, nu oferim. La mine toate sunt secrete ce discut, la Gigi toate se spun. Suma e exagerată, la Miculescu nu e suma exagerată„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Italianul a şi avut o primă reacţie după ce a auzit anunţul făcut de Gigi Becali, că va juca la FCSB.

Nu am semnat. În fotbal totul e vorbă până nu semnezi. După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren.

Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat Andrea Compagno, în cadrul unui interviu pentru FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Compagno la FCSB

Gigi Becali a confirmat transferul lui Compagno la FCSB. Nu a putut să-l convingă pe Adrian Mititelu să lase la preț, astfel că a pus pe masă cât a cerut patronul oltenilor.

Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Reclamă

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și