Închide meniul

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948: „Şi FCSB a schimbat şi n-a mai murit nimeni!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 15:51 / Actualizat: 15 iulie 2022, 16:24

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948: „Şi FCSB a schimbat şi n-a mai murit nimeni!

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, alături de fiul său / Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu (54 ani) a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948. Echipa patronată de acesta e obligată de Tribunal să-și schimbe numele și sigla. Decizia nu e definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia poate fi atacată cu apel. Totuşi, dacă va rămâne definitivă, Adrian Mititelu ştie deja ce nume va avea noua sa echipă: FC U 1948.

Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948

”Dacă va trebui să-l schimbam, vom merge pe FC U 1948 şi gata. Există fotbal şi fără numele de Universitatea pe lumea asta. Dacă o să schimbe numele, o să-l schimbe, ce pot să fac? L-a schimbat şi FCSB şi n-a mai murit nimeni.

Poate, până la urma urmei, va trebui să se limpezească apele. Eram doua echipe cu acelaşi nume, aproape identic, era o chestie caraghioasă, trebuie să rupă pisica-n două!”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit orangesport.ro.

De ce a fost obligată FC U Craiova 1948 să îşi schimbe numele și sigla

Tribunalul București a hotărât, marți, obligarea echipei FC U Craiova 1948, patronată de Adrian Mititelu, la schimbarea numelui și a siglei.

Reclamă

FC U Craiova nu va mai putea folosi nicio denumire care să conțină „Universitatea Craiova”. Clubul lui Adrian Mititelu e obligat să renunțe și la celebrul leu de pe siglă, considerat similar cu cel folosit de Universitatea Craiova.

De asemenea, tot în urma deciziei de azi a Tribunalului, FC U Craiova 1948 e obligată să achite despăgubiri către Clubul Sportiv Universitatea Craiova în valoare de 36.961 de lei, să schimbe domeniul site-ului clubului și să nu mai comercializeze produse cu actuala siglă.

Decizia nu este definitivă. FC U Craiova 1948 poate să facă recurs, în 30 de zile. În cazul în care decizia se păstrează și după recurs, clubul lui Adrian Mititelu are 15 zile la dispoziție să-și schimbe numele și sigla.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a fost eliberat recent din închisoare. Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de detenţie în dosarul transferului lui Mihai Costea în 2011, însă a stat închis doar 20 de luni.

Adrian Mititelu se consideră nevinovat

Patronul FC U Craiova a fost aşteptat de soţie şi de fiul său, Adrian Mititelu jr. la poarta penitenciarului. Acesta a putut ieşi din închisoare, datorită unui viciu administrativ.

Totodată, Mititelu se consideră nevinovat, şi declară că nu a comis nicio faptă penală.

„Au fost 20 de luni, nu ușoare. Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală.

Dar asta a fost, am făcut-o și pe asta. Probabil că toți ceilalți vor beneficia de aceste prevederi, de neconstituționalitate a legii, articolul 155, aliniatul 1, din codul penal.Prea multe nu se discută despre treaba asta.

Eu pot să vă spun că simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă acum, chiar dacă acum am ieșit pe o chestiune de legalitate, nu are legătură cu vinovăția sau nevinovăția, însă vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut nicio faptă penală și am stat 20 de luni nevinovat”, a declarat Adrian Mititelu, la ieşirea din închisoare.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Mititelu a anunţat cum se va numi FC U Craiova 1948
  • Anunţul făcut de patronul oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și