Închide meniul

Adrian Mititelu a dat afară primul nume greu de la echipă. Jucătorul cu patru titluri de campion a plecat de la FC U Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2023, 16:13

Adrian Mititelu a dat afară primul nume greu de la echipă. Jucătorul cu patru titluri de campion a plecat de la FC U Craiova

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu a dat afară primul nume greu de la echipă, după începutul dezastruos de an. Gabriel Iancu, omul cu 4 titluri de campion în palmares, a plecat de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Iancu a plecat de la FC U Craiova 1948. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte rezilierea contractului. Gabriel Iancu are 3 titluri de campion cu FCSB şi unul cu Viitorul Constanţa.

Adrian Mititelu a dat afară primul nume greu de la echipă

Gabi Iancu a semnat vara trecută cu FC U Craiova 1948 şi a fost prezentat ca o adevărată lovitură. Evoluţiile ulterioare ale jucătorului nu au convins.

Gabriel Iancu și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord privind încetarea contractului. Clubul îi mulțumește lui Gabi pentru tot efortul depus în prima parte a sezonului și îi urează mult succes în următoarea provocare„, a anunţat FC U Craiova pe reţelele de socializare.

FC U Craiova 1948 se dezice de suporteri după scandările xenofobe de la Sfântu Gheorghe: „Suntem absolviţi de orice vină!”

FC U Craiova 1948 a reacţionat oficial şi se dezice de suporteri după scandările xenofobe de la Sfântu Gheorghe. Meciul dintre Sepsi şi echipa lui Adrian Mititelu a fost întrerupt definitiv după numai 26 de minute.

Reclamă

Mai întâi, partida a fost oprită în minutul 24, când „centralul” a decis să transmită un ultim avertisment. A cerut ca fanii olteni care au făcut deplasarea să se oprească din scandat mesaje rasiste şi xenofobe. La scurt timp distanţă, Chivulete a dat drumul la joc. Nu a durat mult! Scandările ultraşilor de la FC U Craiova 1948 au continuat, iar arbitrul partidei a decis să trimită jucătorii la cabine, în minutul 25. Chiar dacă alb-albaştrii au protestat, decizia nu a putut fi întoarsă.

După mai multe minute în care jocul a fost întrerupt, cele două echipe au revenit pe teren. Andrei Chivulete a fluierat reluarea jocului, dar fanii echipei lui Adrian Mititelu nu s-au oprit. Au avut scandări vehemente şi l-au forţat pe „central” să încheie definitiv meciul.

Oltenii lui Mititelu anunţă că ei nu au organizat deplasarea fanilor la Sfântu Gheorghe şi anunţă că întreaga vină îi aparţine lui Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări:

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.
Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK și-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion și, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii și a regulamentelor în timpul desfășurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale și nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o țară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal„, au transmis cei de la FC U Craiova 1948 pe contul de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și