Închide meniul

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali. Motivul este incredibil

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 16:36

Reclamă
Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali. Motivul este incredibil

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali. Este vorba despre Juan Bauza, care ar fi putut ajunge în Arabia Saudită, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul oltenilor ar fi primit o ofertă de împrumut pentru jucătorul argentinian, cotat la 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. După împrumut, acesta ar fi urmat să fie achiziționat definitiv de saudiți, în schimbul unei sume importante.

Adrian Mititelu a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru favoritul lui Gigi Becali. De ce nu a acceptat propunerea arabilor

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Adrian Mititelu nu a fost de acord cu oferta unui club din Arabia Saudită, care dorea să îl transfere pe Juan Bauza. Saudiții ofereau, în primă fază, suma de 800.000 de euro pentru împrumutul acestuia, iar mai apoi alte 3,2 milioane de euro, pentru un transfer definitiv.

Totuși, patronul celor de la FCU Craiova a refuzat oferta deoarece formația saudită dorea să ofere banii în mai multe tranșe. Sursa citată anterior anunță faptul că Adrian Mititelu s-a temut, deoarece arabii sunt cunoscuți pentru faptul că nu plătesc tranșele la timp.

De notat este faptul că Juan Bauza se numără printre favoriții lui Gigi Becali, din Liga 1. Mijlocașul din Argentina s-a aflat pe radarul patronului de la FCSB care a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că ar dori să îl aducă în lotul pregătit de Elias Charalambous.

Reclamă

În cariera sa, Juan Bauza a mai jucat pentru: CA Colon II, Juv. Unida, Gimnasia, CA Colon, Gornik Zabrze, Csikszereda, iar, din anul 2021, este legitimat la FCU Craiova.

Adrian Mititelu l-a achiziționat de la Csikszereda în schimbul sumei de 150.000 de euro, după ce argentinianul a fost inițial împrumutat, în sezonul 2021/2022, în schimbul sumei de 50.000 de euro.

În tricoul oltenilor a adunat 74 de partide în care a reușit să marcheze de 14 ori și să ofere 17 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer de 6 milioane de euro pentru noul star de la FC U Craiova

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer de 6 milioane de euro pentru noul star de la FC U Craiova, Vladislav Blănuţă, cel care a marcat două goluri în ultimele două etape, ajutând echipa să urce vertiginos în clasamentul Ligii 1.

Conform sursei citate anterior, Adrian Mititelu i-a fixat o clauză de reziliere de 6 milioane de euro atacantului de 21 de ani, cu o cotă de piaţă de doar 150.000 de euro. Asta după ce echipe din Europa au început deja să se intereseze de jucătorul României U21.

Mititelu nu ia în calcul o despărţire de Blănuţă în această iarnă, iar, dacă transferul se va face la finalul sezonului, va fi parafat doar pentru suma amintită mai sus.

Blănuţă şi-a trecut în cont 4 goluri şi o pasă decisivă în cele 16 partide adunate în toate competiţiile acestui sezon în tricoul alb-albatru al oltenilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și