Închide meniul

Adrian Mititelu a tranșat războiul CSA Steaua – FCSB: „Numai un idiot ar putea să spună altceva!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 16:45

Adrian Mititelu a tranșat războiul CSA Steaua – FCSB: „Numai un idiot ar putea să spună altceva!

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova

Adrian Mititelu, într-un interviu / as.ro

Adrian Mititelu a tranșat războiul CSA Steaua – FCSB. Patronul lui FC U Craiova 1948 crede că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea celei mai galonate formații din fotbalul românesc. Mititelu e de părere că CSA a reînființat secția de fotbal din ură pentru latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fostele glorii, care au câștigat Cupa Campionilor, nu ați văzut că în mare parte că vorbesc de CSA Steaua. Sau că FCSB nu ar fi Steaua. Vă dați seama ce absurditate. Faptul că au o problemă cu Gigi Becali, nu mai e FCSB. Deci e în funcție de relația lor cu patronul sau dacă patronul e mai bun, mai prost, sau tâmpit, e sau nu e.

Adrian Mititelu a tranșat războiul CSA Steaua – FCSB

Asta e gândirea românească, sunt remiscențele comuniste, populismul. În alte țări europene nu se întâmplă asta. Privatizarea cluburilor de fotbal a fost o cale normală. S-a revenit la organizarea de până la venirea regimului comunist în România.

Practic s-a revenit la normalitate cu organizarea cluburilor pe societăți comerciale sau asociații non-profit. Nu pot fi cluburi departamentale într-o țară democrată, numai în regimurile comuniste, totalitare sunt asemenea organizări. Și sunt foarte greu admise de forurile europene sau mondiale. S-au dus într-o direcție extrem de periculoasă și de factură de tip comunisto-fascistă.

Nu poți să blamezi o organizare a unui club doar pentru că nu îți place un om. S-au distrus două branduri în România pentru că unora nu le-a plăcut de două persoane. (n.r. – dvs. credeți că FCSB este Steaua?) Păi numai un idiot ar putea să spună altceva, credeți-mă. Sau un om de rea credință. Poate e unul idiot. Nu își dă seama, spune prostii, nu realizează, nu are noțiunea, nu are termenii sau să fii de rea credință. Cum să nu fie Steaua?

Reclamă

A, nu se mai numește Steaua. Dar e fosta echipă Steaua. Este fosta echipă CCA. Cum să nu fie? E o continuitate, a urmat niște căi, niște norme, despre ce vorbim. Faptul că nu le-a mai plăcut lor de Gigi Becali, hai, bă, să inventăm. Și ce au făcut cu asta? Eu mi-aș dori ca CSA să intre în Liga 1, să vedem ce o să facă. Dacă nu pompezi milioane și milioane nu ai nicio șansă„, a spus Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Adrian Ilie a dezvăluit numele echipei pe care o consideră „adevărata Steaua”

Adrian Ilie nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebat cine este „adevărata Steaua”. Fostul atacant al roş-albaştrilor a ales între FCSB şi CSA Steaua.

„Cobra” e sigur că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei care a câştigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni. Fostul internaţional român este de partea vicecampioanei din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mi-aş dori din două să se facă una, să nu mai fie probleme. Ar atrage şi mai mulţi suporteri şi fotbalul s-ar dezvolta mai mult. Am început la cea a Armatei, dar după continuitatea pe care a avut Gigi Becali cu Steaua… din punctul meu de vedere ea este!”, a spus Adrian Ilie la „SportCast cu Sile”.

CSA Steaua vrea să se asocieze cu un investitor privat

Oficialii Armatei fac demersuri pentru ca CSA Steaua să primească dreptul de a promova în Liga 1. Conducători echipei care este pe primul loc în Liga 2 au modificat regulamentul intern. De acum va fi acceptată asocierea cu ”terțe persoane juridice, publice sau private”, exact criteriul pe care nu îl îndeplinea până acum în încercarea de a ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial, dar sunt şanse mici ca CSA să poată primi dreptul de a promova încă din acest sezon.

Ordinul a fost semnat de fostul ministru al Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, înainte de a-şi da demisia din funcţie. Cel mai probabil, CSA Steaua va putea începe viitoarea ediţie de campionat cu drept de promovare. Astfel, din vara anului 2024 „militarii” ar putea juca în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și