Închide meniul

Adrian Mititelu anunţă transferul „noului Budescu” la FC U Craiova 1948. „Este un jucător foarte bun. E bun rău”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2023, 15:15

Adrian Mititelu anunţă transferul „noului Budescu la FC U Craiova 1948. „Este un jucător foarte bun. E bun rău

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu anunţă transferul „noului Budescu” la FC U Craiova 1948. Chiar dacă nu a dat niciun nume, şeful oltenilor susţine că fotbalistul loveşte mingea ca „magicianul” de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La capitolul fundaşi, stăm foarte bine. Băiatul ăsta care trebuia să semneze azi îl luasem mai mult pentru acomodarea pentru anul viitor. Era străin. L-am luat în calcul pentru că îl împrumutam până în vară şi apoi l-aş fi transferat. Pe bani, nu gratis.

Adrian Mititelu anunţă transferul „noului Budescu” la FC U Craiova 1948

Mai avem un jucător care ajunge mâine sau poimâine în România. Sperăm ca luni sau marţi să semneze. Este italian. Până nu semnăm contractul, nu pot să spun nimic. Este un jucător foarte bun. E bun rău.

Aşa pare, dar să îl vedem pe teren. Este diferit de Bauza. Dă de la distanţă, şutează. Este ceva de genul lui Budescu. Poate să joace chiar puţin mai în spate. Oricum, e diferit de Pepe. Săptămâna viitoare vine un fundaş central.

Este francez, dar nu ştiu sigur. Nu ascund că am vrut să aducem un atacant din Argentina. Se numea Cruz. El avea şase luni de contract cu echipa de acolo, cu Banfield. Era un jucător bun de 23 de ani, avea şi paşaport italian”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Jandarmeria Craiova a reacționat după ce Adrian Mititelu a anunțat că le închide porțile suporterilor

Pe de altă parte, Mititelu a anunţat recent că închide porţile stadionului Ion Oblemenco pentru meciul cu Universitatea Cluj. Jandarmeria Craiova a emis un comunicat prin care anunță că jandarmii vor fi prezenți la partida FC U Craiova – U Cluj, chiar dacă se va juca fără spectatori.

„Meciul de fotbal se va disputa fără spectatori, însă jandarmii vor fi prezenți pentru a preveni orice încălcare de la normele legale.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care sunt suporteri care doresc să își susțină echipa în anumite locații din spațiul public, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Craiova.

Comunicatul emis de FC U Craiova

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club;

Luând în calcul amenințările directe cu privire le producerea unor alte evenimente care să conducă la prejudicii grave pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele”, este comunicatul emis de FC U Craiova, prin care anunță că formația olteană își va disputa meciurile de pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și