Închide meniul

Adrian Mititelu, atacat dur de un fost preşedinte al lui FC U Craiova: „Nimeni în fotbal nu trişează”! Reacţia patronului lui FC U Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 16:50

Adrian Mititelu, atacat dur de un fost preşedinte al lui FC U Craiova: Nimeni în fotbal nu trişează”! Reacţia patronului lui FC U Craiova

Adrian Mititelu, anunţ despre viitorul antrenor de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

  • Adrian Mititelu, atacat dur de un fost preşedinte al clubului
  • Marcel Iancu e foarte supărat că Nicolo Napoli pleacă de la FC U Craiova

Adrian Mititelu este atacat dur de un fost preşedinte al lui FC U Craiova. Marcel Iancu, fost preşedinte al lui FC U Craiova, e foarte nemulţumit că Adrian Mititelu a luat decizia de a nu-i prelungi contractul lui Nicolo Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu nu a aşteptat şi a răspuns imediat atacurilor lui Marcel Iancu.

Adrian Mititelu, atacat dur de un fost preşedinte al lui FC U Craiova

Trăiesc sentimentul ca Universitatea Craiova, prin renunțarea la antrenorul principal Nicolo Napoli, a fost dezafiliată pentru a doua oară din fotbalul de performanță. Este mult mai important să lăsăm lucrurile să treacă, și să ne delimităm de interesele investitorilor din fotbal.

Reclamă

Suporterii trebuie să stie că nimeni în fotbal nu trișează, și că echipele alcătuite de patroni, uneori câștigă, iar alteori pierd. Nu am așteptat niciodată să mi se dea ceva înapoi din timpul și din banii pierduți pentru echipa Universitatea Craiova, pentru că eram președintele ei.

De asemenea nu am așteptat să mi se recunoască de nimeni meritele rămânerii lângă club și lângă patron după dezafilierea abuzivă din anul 2011, și pentru că ulterior am participat efectiv la reafilierea echipei în campionatul 2013/2014 cand l-am readus pe antrenorul principal Nicolo Napoli și fără nicio vină am pornit un război fotbalistic local din care am avut numai de pierdut pentru că din lipsă de finanțare patronul Adrian Mititelu a retras echipa din campionat”, a scris Marcel Iancu pe Facebook.

Reclamă

Nu, pentru că un domn Marcel Iancu a inițiat o campanie de propagandă și intoxicări menită să incite fanii contra clubului”, a reacţionat imediat, în comentarii, Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, după ce FC U Craiova 1948 s-a despărţit de Nicolo Napoli: „Să-l mai angajeze şi alţii!”

Adrian Mititelu a avut o reacţie savuroasă, după ce a anunţat că Nicolo Napoli nu va mai continua la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a răspuns mai multor comentarii din partea fanilor, mărturisind că tehnicianul italian nu va mai reveni pe banca echipei sale. Mititelu a transmis faptul că a fost singurul angajator al lui Napoli, în ultimii zece ani.

Nu o să mai revină, să-l mai angajeze şi alţii! Eu mi-am făcut datoria faţă de el, de 10 ani sunt singurul lui angajator!”, a spus patronul de la FC U Craiova 1948, într-o postare pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Un fan al oltenilor l-a întrebat pe Adrian Mititelu ce nu i-a plăcut la Nicolo Napoli. „Dacă ţi-aş răspunde, ar însemna să produc multă tristeţe, aşa mai bine mă abţin!”, a notat Adrian Mititelu.

După şapte luni petrecute pe banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948, Nicolo Napoli se va despărţi de echipă la finalul acestui sezon. În locul lui va veni Joao Janeiro, un antrenor portughez de 41 de ani, care ultima dată a antrenat-o pe Debrecen. Lusitanul a fost demis de formaţia din Ungaria după doar şase meciuri.

Nicolo Napoli, OUT de la FC U Craiova 1948 pentru a noua oară

Nicolo Napoli este OUT de la FC U Craiova 1948! Adrian Mititelu a făcut anunţul, şi a dezvăluit, totodată, cine îi va lua locul italianului pe banca tehnică a oltenilor, începând cu sezonul viitor.

Nicolo Napoli îşi încheie al nouălea mandat pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian a venit la echipă în luna noiembrie, a anului trecut.

Adrian Mititelu a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile lui Nicolo Napoli. Patronul din Bănie a decis să nu-i mai prelungească contractul tehnicianului italian, care expiră la finalul lunii iunie.

Astfel, Mititelu l-a ales ca înlocuitor pentru Nicolo Napoli pe portughezul Joao Janeiro, tehnician în vârstă de 41 de ani, care ultima dată a pregătit-o pe Debrecen.

Pentru a clarifica lucrurile:

Reclamă

1. Contractul între club şi Nicolo Napoli încetează pe data de 30 iunie şi nu va mai fi prelungit.

2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, în baza unui contract încheiat recent, pentru o perioadă de 1 an cu opţiune pentru încă 1 an din partea clubului”, a transmis Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”