Închide meniul

Adrian Mititelu, convins că Rapid va avea viaţă grea cu FC U Craiova 1948: „Nu ai ce să le faci, sunt prea buni!” Ce decizie a luat patronul oltenilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 13:03

Adrian Mititelu, convins că Rapid va avea viaţă grea cu FC U Craiova 1948: „Nu ai ce să le faci, sunt prea buni! Ce decizie a luat patronul oltenilor

Adrian Mititelu aşteaptă o decizie favorabilă la recurs

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este convins că Rapid va avea viaţă grea în partida din această rundă de Liga 1, cu FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor consideră că atacul echipei sale, format din Bahassa, Bauza şi Baeten, ar trebui să-l sperie pe Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Rapid şi FC U Craiova 1948 va avea loc vineri, de la ora 20:00, fiind în format live text, pe AS.ro. Va fi primul meci disputat de olteni în deplasare, după scandalul xenofob apărut la partida cu Sepsi.

Adrian Mititelu, convins că Rapid va avea viaţă grea cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a luat decizia de a merge în Giuleşti, pentru a asista la partida echipei sale contra celor de la Rapid. Patronul oltenilor susţine că abia aşteaptă să vadă noul stadion al vişiniilor, considerându-l „ceva fantastic”.

De asemenea, Mititelu a oferit declaraţii şi despre şansele pe care le au jucătorii lui Nicolo Napoli contra trupei lui Adrian Mutu. Acesta susţine că tridentul format din Bahassa, Bauza şi Baeten este de excepţie, iar tehnicianul giuleştenilor nu va avea cum să-l oprească.

Mă duc pe stadion, că vreau să văd capodopera din Giulești. De când l-am văzut la televizor, mi s-a părut ceva fantastic. Cum să nu mă duc? De când aștept să mă duc în Giulești.

Reclamă

Acum o să mă înjure ambele galerii. Copiii din galeria lui Rapid nici nu erau pe țeavă când eu mă duceam în galeria Rapidului. M-am dus cu oameni grei din galeria Rapidului.

Avem echipă bună, nu ne e frică de nimeni. Ce să facă Mutu în fața tridentului Bahassa – Bauza – Baeten? N-ai ce să le faci, sunt prea buni. Deși Rapid e o echipă mai organizată decât noi, mai tacticizată, cred că noi vom face un meci foarte bun.

Bineînțeles, jucătorii au o primă specială. După meciul cu CSU, ăsta e cel mai important meci pentru noi. O țară întreagă se uită la meciul ăsta, e și o oportunitate de imagine pentru noi”, a declarat Adrian Mititelu, coform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Patronul formației oltene a făcut un anunț incredibil înaintea meciului cu Rapid.

Adrian Mititelu susține că, în cazul în care va fi înjurat de suporterii olteni, la partida cu Rapid, va scoate echipa de pe teren.

„Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și