Închide meniul

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Anunțul făcut înainte de meciul cu Rapid: „Are ordin să scoată echipa de pe teren!”

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 14:41

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Anunțul făcut înainte de meciul cu Rapid: Are ordin să scoată echipa de pe teren!”

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova

Adrian Mititelu, într-un interviu / as.ro

  • Adrian Mititelu anunță că va scoate echipa de pe teren, la meciul cu Rapid, dacă va fi înjurat de fanii olteni
  • Partida Rapid – FC U Craiova este programată vineri, de la ora 20:00

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Patronul formației oltene a făcut un anunț incredibil înaintea meciului cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între Adrian Mititelu și ultrașii FC U Craiova există un „război” de mai mulți ani. Apogeul a fost atins în etapa a 23-a a Ligii 1, când partida Sepsi – FC U Craiova a fost oprită, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Adrian Mititelu s-a săturat de ultrașii FC U Craiova! Anunțul făcut înainte de meciul cu Rapid

Adrian Mititelu susține că, în cazul în care va fi înjurat de suporterii olteni, la partida cu Rapid, va scoate echipa de pe teren.

Reclamă

„Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Reclamă

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu: „E o grupare care șantajează patronul!”

„Nu vreau să îmi pierd demnitatea. Nu sunt eu să fiu expus acolo, să mă judece pe mine niște oameni fără Dumnezeu, să mă jignească la 15 mii de spectatori, rapidiștii încurajează echipa și ai mei mă înjură pe mine și vin cu bannere și mesaje la adresa mea și a familiei mele. Aia nu mai e galerie, e o grupare care șantajează patronul, iar cei de la Rapid vor să fie complici la asemenea mizerie. Treaba lor, dar nu e corect, nu e fair-play.

Reclamă 4 / 0/3

Să câștige ei, să fie fericiți, dacă vor să câștige așa. Să îi facă pe plac lui Gogoașă, să vină cu ce îi trece prin cap și să afișeze pe acolo. Domne, să facă chestia asta, că o să vedeți spectacol. Că văd că au drepturi doar anumite persoane în România. Hai să fim corecți cu toții”, a mai spus Adrian Mititelu.

Partida Rapid – FC U Craiova este programată vineri, de la ora 20:00.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu