Închide meniul

Adrian Mititelu, criticat după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: „Face aceeași greșeală ca Gigi Becali”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 14:59

Reclamă
Adrian Mititelu, criticat după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: „Face aceeași greșeală ca Gigi Becali

Adrian Mititelu, criticat după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3: "Face aceeași greșeală ca Gigi Becali"

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu a fost criticat după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3. Helmut Duckadam, fost preşedinte de imagine la FCSB, susţine că Adrian Mititelu repetă o greşeală pe care a făcut-o şi Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam e de părere că portarul Ionuţ Gurău nu mai apără la FCU Craiova pentru că ar fi avut nişte discuţii cu Gigi Becali. Duckadam a dat exemplului lui Andrei Vlad de la FCSB.

Adrian Mititelu, criticat după FCU Craiova – CFR Cluj 1-3: „Face aceeași greșeală ca Gigi Becali”

Mititelu face aceeași greșeală pe care a făcut-o domnul Becali. Gurău a greșit de vreo trei meciuri încoace și tot îl forțează. Trebuie să îl tragi puțin pe bancă. Domnul Becali a făcut aceeași greșeală cu Vlad.

Greșea, îl forța în continuare. Același lucru îl va păți și Gurău (n.r. că Adrian Mititelu nu îl va mai lăsa să apere), cum a pățit și Popa. Și pe Popa l-a forțat la un moment dat. După aia s-au supărat ei acolo, nu știu ce probleme au avut și acum nu îl mai bagă deloc”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off!

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off! Eroul de la Sevilla susţine că echipa lui Gigi Becali va trebui să promoveze tineri de la Academie în play-off, după accidentarea lui Pantea.

Reclamă

Accidentarea gravă a lui Pantea le dă mari bătăi de cap „roş-albaştrilor”. El era titularul U21 din echipa lui Gigi Becali.

Dacă e foarte tânăr, de ce nu iei din academia ta? Craiova are o academie bună.

FCSB-ul cu siguranță îi va promova (n.r. pe tinerii jucători) în play-off, pentru că nu are bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Va trebui să-i promoveze în play-off. Nu au alții. Accidentarea lui Pantea, Haruț…”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Durere înfiorătoare! I-a pocnit un ligament”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Managerul general de la FCSB a vorbit despre starea tânărului fundaș din lotul lui Elias Charalambous.

Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și ar putea rata tot restul sezonului. Înainte să se accidenteze, Pantea se pregătea pentru partida cu U Cluj, din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

„Pantea suferă în primul rând, nu noi”

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și