Închide meniul

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 februarie 2024, 9:06

Reclamă
Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off!

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off!

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off! Eroul de la Sevilla susţine că echipa lui Gigi Becali va trebui să promoveze tineri de la Academie în play-off, după accidentarea lui Pantea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentarea gravă a lui Pantea le dă mari bătăi de cap „roş-albaştrilor”. El era titularul U21 din echipa lui Gigi Becali.

Helmut Duckadam ştie care e prima mişcare pe care o va face FCSB în play-off!

Dacă e foarte tânăr, de ce nu iei din academia ta? Craiova are o academie bună.

FCSB-ul cu siguranță îi va promova (n.r. pe tinerii jucători) în play-off, pentru că nu are bancă.

Va trebui să-i promoveze în play-off. Nu au alții. Accidentarea lui Pantea, Haruț…”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Durere înfiorătoare! I-a pocnit un ligament”

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri șocante despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Managerul general de la FCSB a vorbit despre starea tânărului fundaș din lotul lui Elias Charalambous.

Titularul din apărarea roș-albaștrilor s-a accidentat la un antrenament și ar putea rata tot restul sezonului. Înainte să se accidenteze, Pantea se pregătea pentru partida cu U Cluj, din etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1.

Mihai Stoica a spus că Pantea a resimțit o durere înfiorătoare în momentul în care s-a accidentat și că va fi operat în cel mai scurt timp, pentru a reveni cât mai repede pe teren. De asemenea, oficialul de la FCSB a spus că nu se știe încă dacă fundașul a suferit o ruptură de ligamente.

Reclamă 4 / 0/3

”Pantea suferă în primul rând, nu noi, pentru că avem soluţii, dar asta nu înseamnă că nu îl respect pe Pantea. Va fi operat unde vrea el. Încă nu e confirmat (n.r. că are ruptură de ligamente).

A păţit-o la antrenamentul de ieri. În momentul în care eşti cu piciorul în pământ, nu te atinge nimeni, ghetele astea cu lame… Acum, când terenul este mai greu, se poate întâmpla şi asta. E clar că i-a pocnit un ligament. I-a trosnit şi durerea a fost înfiorătoare. Este copilul nostru şi va fi operat.

Vom avea grijă de el şi va reveni mult mai puternic. Florin Tănase era un băţ, a terminat recuperarea şi zici că era Gareth Bale”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, mesaj ciudat despre accidentarea titularului de la FCSB

Principala problemă a FCSB-ului este acum legată de regula U21. Mihai Stoica a spus totuși că accidentarea este o lovitură pentru Alexandru Pantea, nu pentru echipă, deoarece Elias Charalambous are mai mulți fotbaliști care pot fi considerați o soluție.

„Pantea a suferit o accidentare și la prima vedere pare o ruptură de ligamente încrucișate. Nu poți face RMN acum. Noi am auzit un zgomot, când se rupe un ligament se aude. E o lovitură pentru Pantea.

Soluțiile sunt Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele, plus alți 4 tineri din academie. E o lovitură pentru el, noi avem soluții”, a spus Mihai Stoica, pentru sursa citată anterior.

În acest sezon, Pantea a adunat 20 de meciuri în Liga 1, fiind titularul de bază din partea dreaptă a apărării. Pe poziția acestuia mai pot juca Vali Crețu, dar și „racheta” lui Gigi Becali, Nana Antwi.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și