Închide meniul

Adrian Mititelu, despre Gigi Becali: ” E prea mare personalitatea la Palat”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2023, 11:54 / Actualizat: 12 martie 2023, 14:23

Adrian Mititelu, despre Gigi Becali:  E prea mare personalitatea la Palat

Adrian Mititelu, despre Gigi Becali: " E prea mare personalitatea la Palat"

Colaj Gigi Becali şi Adrian Mititelu / Hepta

Adrian Mititelu a făcut o serie de declaraţii despre Gigi Becali. Finanţatorul de la FCSB este cel care dictează tot ce se întâmplă la echipă, înainte şi în timpul partidelor. Şeful de la FC U Craiova 1948 susţine că Gigi nu poate avea un om puternic şi lângă echipă, având nevoie doar de executanţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai, că nu e fără antrenor. Fără antrenor calificat, cu diplomă, asta vreți să spuneți, e o diferență de nuanță. Aici e cea mai mare problemă, comunicarea pe care o fac și chestia care este între omul numărul 1 din club și echipă pentru că e o ruptură acolo și e păcat pentru că la ce lot au.

Adrian Mititelu, despre Gigi Becali: ” E prea mare personalitatea la Palat”

E păcat pentru că se vede o stare așa. Deși nu e bine să mă bag, dar dacă tot comentăm, aceiași jucători care nu dau drumul la minge, care joacă numai pentru ei. Păcat, pentru că că au calități. E prea mare personalitatea la Palat ca să mai fie și altă personalitate lângă teren, E un dezechilibru de personalitate.

Nu, asta nu cred. S-ar putea ca acest meci pierdut să fie un duș rece și să îl ajute pentru meciurile viitoare. Era haos și pe fondul unui joc foarte bun al celor de la UTA, pe care ei nu l-au anticipat”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Declaraţiile lui Adrian Mititelu vin în contextul în care oltenii săi au nevoie de o victorie a celor de la FCSB în duelul cu Sepsi de pe Arena Naţională. În cazul în care Craiova se impune la Sibiu, cu Hermannstadt şi roş-albaştrii o bat pe Sepsi, echipa lui Napoli va accede în play-off, rămână să mai conteze rejucarea de la Sfântul Gheorghe.

Reclamă

Cine vine antrenor cu licenţă PRO la FCSB

La FCSB, Gigi Becali trebuie să găsească un antrenor cu licenţă PRO, care să colaboreze cu Mihai Pintilii. După despărţirea de Strizu, trei nume sunt pe lista clubului din Berceni, Valentin Iliev, Tony da Silva şi Adailton.

Bulgarul Valentin Iliev are şi el şanse mari să colaboreze cu Mihai Pintilii, el având un mare avantaj: este favoritul lui Mihai Stoica pentru postul de antrenor cu licenţă PRO.

Valentin Iliev a evoluat în România la Universitatea Craiova, fiind cumpărat de Gigi Becali. Bulgarul e unul dintre favoriţii patronului, care, cu 12 ani în urmă, era impresionat de un dialog avut cu fundaşul.

Reclamă 4 / 0/3

„L-aș ține toată viața la Steaua. Se gândește mereu la Dumnezeu. Mi-a cerut voie să plece din cantonament ca să se spovedească de Sfânta Maria”, spunea atunci Becali.

Tony Da Silva, variantă pentru FCSB

Revenind la Tony Da Silva, cei de la FCSB l-au contactat pe impresarul lui Tony da Silva, pentru a se interesa de disponibilitatea acestuia pentru a veni la formația roș-albastră, pe postul de antrenor principal.

Tony da Silva are licență PRO, iar, în prezent, este antrenor secund la Pacos Ferreira, penultimul loc din prima ligă portugheză, cu 15 puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Portughezul, în vârstă de 42 de ani, s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2015, de la Penafiel.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și