Închide meniul

3 variante pentru postul de antrenor cu licenţă PRO la FCSB. Pe cine va alege Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2023, 8:28 / Actualizat: 12 martie 2023, 14:25

3 variante pentru postul de antrenor cu licenţă PRO la FCSB. Pe cine va alege Gigi Becali

Gigi Becali o vrea pe CSA Steaua în Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Valentin Iliev, Tony da Silva şi Adailton, variante pentru FCSB

Există 3 variante pentru postul de antrenor cu licenţă PRO la FCSB, după despărţirea de Leonard Strizu. Pe lângă Tony da Silva, soluţie anunţată în exclusivitate de AS.ro, Gigi Becali mai are două nume la dispoziţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bulgarul Valentin Iliev are şi el şanse mari să colaboreze cu Mihai Pintilii, el având un mare avantaj: este favoritul lui Mihai Stoica pentru postul de antrenor cu licenţă PRO.

3 variante pentru postul de antrenor cu licenţă PRO la FCSB

Conform gsp.ro, brazilianul Adailton reprezintă a treia variantă pentru FCSB. Ajuns la 46 de ani, jucătorul care a evoluat pentru Vaslui în perioada 2010-2012 a fost aproape de o revenire în Liga 1 în septembrie 2022, când a fost dorit de Valeriu Iftime la FC Botoşani.

Reclamă

Valentin Iliev a evoluat în România la Universitatea Craiova, fiind cumpărat de Gigi Becali. Bulgarul e unul dintre favoriţii patronului, care, cu 12 ani în urmă, era impresionat de un dialog avut cu fundaşul.

„L-aș ține toată viața la Steaua. Se gândește mereu la Dumnezeu. Mi-a cerut voie să plece din cantonament ca să se spovedească de Sfânta Maria”, spunea atunci Becali.

Reclamă

Tony Da Silva, variantă pentru FCSB

Revenind la Tony Da Silva, cei de la FCSB l-au contactat pe impresarul lui Tony da Silva, pentru a se interesa de disponibilitatea acestuia pentru a veni la formația roș-albastră, pe postul de antrenor principal.

Tony da Silva are licență PRO, iar, în prezent, este antrenor secund la Pacos Ferreira, penultimul loc din prima ligă portugheză, cu 15 puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Portughezul, în vârstă de 42 de ani, s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2015, de la Penafiel.

Reclamă 4 / 0/3

Adailton e în Brazilia

După ce a fost secund în Italia, la echipe mici precum Poli Virtus sau Vigor Carpento, el a ajuns în aceeaşi poziţie la Juventude, în Brazilia. Acolo, este interimar, până când sud-americanii vor găsi un nou antrenor.

Zilele trecute, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat faptul că formația roș-albastră va aduce un antrenor străin, însă echipa va fi pregătită tot de Mihai Pintilii.

„Eu nu am vrut să îl punem pe Leo Strizu! I-am zis lui Gigi, dar ce să fac? I-am zis, lasă-ne să aducem unul care să ne ajute cu ceva. Așa că o să aducem unul acum, nu doar o licență să fie pe bancă.

Avem variante, cred că în câteva zile îl vom anunța. Nu e român! A mai activat în România ca jucător, mă refer la unul dintre ei. Mai sunt și variante care nu au activat în România. Va alege patronul. Antrenorul va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”