Închide meniul

Adrian Mititelu, discurs halucinant: „Sunt dărâmat! Mi-e rușine!” Marius Croitoru, ca și demis de la FC U Craiova 1948: „S-a umplut paharul!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 22:07 / Actualizat: 10 octombrie 2022, 23:34

Adrian Mititelu, discurs halucinant: „Sunt dărâmat! Mi-e rușine! Marius Croitoru, ca și demis de la FC U Craiova 1948: „S-a umplut paharul!

Dumitru Dragomir îl învață pe Adrian Mititelu cum să se împace cu liderul galeriei FC U Craiova

Adrian Mititelu, într-un interviu / as.ro

  • Adrian Mititelu, discurs halucinant
  • Marius Croitoru, în pericol să fie demis de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a avut o reacție dură după FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1. Patronul formației din Bănie e aproape să-l demită pe Marius Croitoru după o nouă înfrângere în Liga 1. Mititelu a fost băgat în depresie de jocul oltenilor și nu se mai gândește la play-off, ci la evitarea retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dă-o dracului de posesie, eu m-am săturat de posesie. Eu am văzut mingea doar la Chindia. A fost un meci foarte urât, cum rar mi-a fost dat să văd. E un joc care m-a dat peste cap. Parcă e o altă echipă, nu-i mai recunosc. Tot am zis că e o chestiune de moment, că mai sunt și perioade proaste, jocul de azi nu are nicio legătură cu ce-mi doresc eu. Sunt dărâmat!

Adrian Mititelu, reacție dură FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Sunt niște surdo-muți acolo, nu ai ce să vorbești cu ei! Nu vreau să jignesc, sunt niște oameni care nu pot să spună nicio explicație. Mi-e rușine de jocul ăsta. Mi-e rușine să mai spun de play-off. Nu știu dacă mai putem să rămânem în Liga 1 cu jocul ăsta. Nu știu dacă i-a vorbit cineva demisia lui Marius, o să am o discuție cu el, să vedem dacă are vreun antidrog la această situație, nu mai pot continua așa.

Reclamă

Eu i-am oferit toată libertatea și încrederea. După un asemenea joc lucrurile se schimbă. Dacă nu are soluții nu are rost să mai continue. Știți cum e la fotbal? Jocul de azi e o rușine. Cum să mă mai bat eu cu CSU cu un astfel de joc? Sunt jucători pe care nu mai recunosc. Vin și ei la stadion să joace fotbal din când în când. Jocul este lamentabil. Eu nu pot uita să văd rezumatul. Echipa e în cădere liberă, am simțit asta.

Am mers pe niște situații, că am avut accidentați, că am avut ghinion, dar la noi jocul scârțâie de 5-6 etape. Adversare știu ce jucăm, vin aici să se aglomereze. Cred că au ignorat forța celor de la Chindia, au câștigat pe merit aici la Craiova. Dacă întrebai care echipă merită în play-off, ei au fost de trei ori mai buni ca noi. Poate i-am lăudat prea mult, dar am făcut-o din suflet.

Reclamă

S-a umplut paharul, sunt dărâmat și nu mai chef să fac ceva în fotbal. Avem condiții de play-off și jucătorii sunt plătiți bine. Nu ai cum să iei 6 puncte în următoarele meciuri că nu e nicio perspectivă. Trebuie să ne gândim anul ăsta să nu retrogradăm. Concluzia e că meciul ăsta mi-a schimbat toate planurile, mi s-a luat gândul de la play-off. N-am văzut în vestiar ceva să mă încânte. Nimeni n-a putut să-mi dea o explicație. Doar niște povești ale lui Croitoru, dar ce să fac eu cu ele?”, a spus Adrian Mititelu, după meci.

Marius Croitoru: „E nevoie de un șoc la echipă!”

Antrenorul oltenilor a mărturisit că jucătorii săi au nevoie de un şoc, motiv pentru care va purta o discuţie cu oficialii formaţiei. E dispus să renunțe chiar el la postul său.

„Ceea ce s-a întâmplat în această seară, la Mioveni, nu dă speranțe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieții nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuție cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu și trebuie un șoc la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu stau unde lucrurile nu sunt ok, eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Și când pierzi de maniera asta, nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad. Nu mai ține de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva și rămâne să am o discuție cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reușit, dar în momentul acesta…

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situație disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu știu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am știut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu azi, mâine”, a declarat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Marius Croitoru a mers la galerie, după înfrângerea cu Chindia

Marius Croitoru a mers direct la galeria oltenilor, după înfrângerea cu Chindia. Antrenorul din Bănie a purtat discuţii cu suporterii lui FC U Craiova 1948, care i-au strigat demisia după parcursul slab al echipei din ultimele runde.

Croitoru a stat minute în şir în faţa peluzei oltenilor, după fluierul de final al partidei.

În etapa viitoare, FC U Craiova 1948 are o deplasare dificilă, la Botoşani, echipă care de asemenea trece printr-o perioadă complicată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”