Închide meniul

Adrian Mititelu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declaraţii ale patronului de la FCSB: „Vă spun după ce facem!”

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 18:26

Reclamă
Adrian Mititelu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declaraţii ale patronului de la FCSB: „Vă spun după ce facem!

Adrian Mititelu a dezvăluit viitorul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declaraţii oferite de patronul de la FCSB. Omologul acestuia de la FC U Craiova 1948 susţine că nu îl poate vorbi de rău, însă nu ia în calcul o posibilă „alianţă” în play-off între cele două echipe rivale. Patronul din Bănie a mai spus că dacă echipa sa va bate în următoarea rundă, în duelul cu Mioveni, atunci se va gândi serios la o clasare între primele şase echipe la finalul sezonului regular din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă susţinută marţi, Gigi Becali a dezvăluit că îşi doreşte ca FC U Craiova 1948 să obţină calificarea în play-off-ul, în detrimentul celor de la Sepsi. Patronul de la FCSB a mai dat de înţeles că omologul din Bănie ar fi „aliatul” său în confruntările directe dintre FCSB şi FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu i-a dat replica lui Gigi Becali, după ultimele declaraţii ale patronului de la FCSB

Adrian Mititelu susţine că FCSB şi FC U Craiova 1948 sunt singurele echipe din România care nu sunt susţinute politic, fiind cluburi private.

Totodată, în privinţa a ceea ce se va întâmpla în play-off, patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că aşteaptă să vadă unde se va clasa ehcipa sa la finele sezonului regular, şi dupa va vorbi mai multe.

„Cred că este singurul patron din fotbal (n.r. – Becali) pe care nu am reușit să-l înving niciodată. Știe statistica pentru că mi-a zis-o de multe ori. Dacă omul se roagă pentru mine, cum să vorbesc eu de rău? Are dreptate, am să fiu aliatul lui în play-off… nici chiar așa (n.r. – o spune ironic).

Reclamă
Reclamă 4

Deocamdată avem un meci foarte greu cu Mioveni, pe bune. Nu vreau să mă hrănesc cu optimism și după să mă desumflu. Dacă batem pe Mioveni, gluma se îngroașă. El (n.r. – Becali) se referă că suntem o echipă care joacă pe teren și nu ne poate influența nimeni

De fapt, noi cu FCSB suntem singurele echipe din România care nu sunt susținute politic. Poate noi chiar suntem singura. Echipe private 100%. Să ajung în play-off și vă spun după ce facem”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948: “Îl vreau pe Mititelu în play-off!”

Gigi Becali e “fanul” lui FC U Craiova 1948. Se știu deja primele 4 formații care vor evolua în play-off și se vor lupta pentru titlul de campioană: Farul Constanța, CFR Cluj, FCSB și Rapid. Au mai rămas două locuri libere, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului regular. FC U Craiova 1948 și Sepsi Sf. Gheorghe sunt două dintre cluburile care “vânează” calificarea în play-off.

Reclamă

Gigi Becali consideră că FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, ar încurca rivalele FCSB-ului în lupta pentru titlu.

“Îl vreau pe Mititelu, nu Sepsi. De ce? Nu ca să am eu un aliat, ci să am pe unul care să bată celelalte echipe. Le va bate Mititelu de nu ai să vezi! Dumnezeu va face dreptate. Am încredere în Mititelu. Are echipă bună, joacă fotbal. Vreau și eu un… Dar oricum nu voi avea nevoie. Îi bat pe toți. Îi năucesc în toate cele 10 meciuri. La revedere!

Nu există alianțe în play-off. Nu fac o alianță împotriva mea. Echipele sunt împotriva mea individual. Mititelu nu e. Își va da viața cu ăia, iar cu mine… Și pe mine vrea să mă bată, dar nu va fi așa înrăit. E bine să fie și derby în Craiova, să fie război mare. Oricum Craiova lui Rotaru nu va conta.

Mititelu îi are pe Bahassa, Bauza și Baeten. Și Baeten e bun. Are trei jucători valoroși. Îl are și pe Achim. Nici în tinerețe nu juca așa. El le face tot jocul.

Mai sunt patru etape. Stai, că nu se știe pe ce loc o să fim. Eu vreau pe 1 sau pe 2. Avem un program mai ușor. Putem să terminăm sezonul regulat chiar pe locul 1”, a declarat Gigi Becali.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și