Închide meniul

Adrian Mititelu, pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova: „Domnul Rotaru are bani, să-mi dea 5 milioane de euro pe el!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 august 2022, 15:25

Adrian Mititelu, pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova: „Domnul Rotaru are bani, să-mi dea 5 milioane de euro pe el!

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu este pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova. Patronul lui FCU Craiova și-a pierdut răbdarea și a anunțat că, de acum înainte, va vinde jucători la orice echipă din Liga 1, pentru a obține profit și a acoperi „găurile” din trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu regretă că nu a realizat mai multe transferuri în trecut, în timp ce alte echipe din România vindeau jucători pe bandă rulantă.

Adrian Mititelu este pregătit să vândă la marea rivală CSU Craiova

Patronul lui FC U Craiova 1948 și-a schimbat radical politica transferuri, iar prima dovadă a fost vânzarea lui Andrea Compagno la FCSB, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Adrian Mititelu a mers chiar și mai departe și a asigurat că, dacă va fi cazul, va accepta și oferte venite din partea rivalei din oraș, CS Universitatea Craiova.

Finanțatorul lui FCU i-a transmis un mesaj lui Mihai Rotaru, omologul său de la marea rivală. Mititelu a declarat că așteaptă 5 milioane de euro de la patronul lui CSU Craiova pentru Juan Bauza, mijlocașul argentinian urmărit și de Gigi Becali.

Reclamă

„Nu mai vreau să fiu acel Adrian Mititelu pe care voi îl știți, care nu vinde la nimeni, pentru că am fost considerat prostul României. Râdeau de mine și îmi ziceau că nu am știut să fac management fotbalistic!

Florin Costea a fost vârful iceberg-ului. A fost o sumă mare: 6 milioane de euro jos, oferiți și refuzați. Dar au fost jucători la 1-2 milioane: Dănănae, Gângioveanu, Dina, Wobbay – puteam să fiu cel mai bogat din România, dacă știam să fac management sportiv. Mi-am revenit, nu mai sunt prostul de atunci.

Și CSU dacă vrea să cumpere de la noi, eu vând, nu am nicio problemă. Domnul Rotaru are bani, să îmi dea 5 milioane și i-l dau pe Bauza. Care e problema? Eu sunt sărac, îmi trebuie 5 milioane ca să termin baza. Eu nu am afaceri în spate ca Șucu, Becali, Rotaru. Trebuie să supraviețuiesc.

Reclamă 4 / 0/3

Să fie clar, să mă înjure suporterii anticipat, să nu mai aibă surprize: noi vindem la oricine, inclusiv lui CSU. Nu e nicio problemă dacă domnul Rotaru vrea un jucător. Asta nu înseamnă că nu vreau să facem o echipă puternică„, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după criticile primite: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat aspru de o parte a fanilor lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a ieșit la atac și le-a transmis contestatarilor că este „investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit financiar”, din România.

Totul a pornit după ce Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Patronul lui FC U Craiova 1948, eliberat din închisoare în această vară, și-a încălcat regula „de aur”, conform căreia nu obișnuia să vândă jucători la rivalele din fotbalul românesc.

Mititelu a explicat că a luat această decizie din cauza deficitului financiar mare pe care îl înregistrează în fiecare zi la echipă.

Finanțatorul din Bănie și-a făcut praf contestatarii, explicând că a cheltuit peste 35 de milioane de euro la club:

„Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi.

Reclamă

Faceți calculul și o să vedeți! De la reînființare și până în prezent, au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a scris Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și