Închide meniul

Adrian Mititelu îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Juan Bauza: „Nu se pune problema să plece acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:55

Reclamă
Adrian Mititelu îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Juan Bauza: „Nu se pune problema să plece acolo!

Adrian Mititelu îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Juan Bauza

Profimedia

Adrian Mititelu îi spulberă visul lui Gigi Becali de a-l transfera pe Juan Bauza. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că mijlocaşul nu va merge la FCSB, în ciuda ofertelor patronului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza este unul dintre cei mai buni jucători de la FC U Craiova 1948. Mijlocaşul i-a atras atenţia şi lui Gigi Becali, care după Andrea Compagno, vrea să-i mai cumpere lui Adrian Mititelu un jucător.

Adrian Mititelu îi spulberă visul lui Gigi Becalo de a-l transfera pe Juan Bauza

Adrian Mititelu a oferit declaraţii despre Juan Bauza, şi a afirmat că mijlocaşul argentinian nu va ajunge sub nicio formă la FCSB. Deşi a confirmat faptul că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru aceta, patronul oltenilor susţine faptul că Bauza va fi transferat la vară de o echipă din străinătate.

„Nu am nicio ofertă din afara țării, decât întrebări. ‘Domne, cât costă Bauza?’. După aia: ‘Pa, la revedere!’ Dar, în schimb, exită o echipă din România care-l dorește, dar nu se pune problema să plece de acolo. Nu se poate.

(Mihai Mironică: Vă referiți la FCSB?) Nu comentez. Nu zic eu nimic. Vreau să se bucure suporterii lui FCU, nu ai FCSB-ului de Bauza. Deși e o ofertă importantă, mă gândesc și la suporterii noștri care au fost chinuiți, asupriți. Că pleacă afară e altceva. Și așa i-am îmbolnăvit cu Campagno, dacă îi îmbolnăvesc și cu Bauza… . La vară sunt șanse mari să plece afară. Dincolo de bani există mândrie, orgolii”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat care e antrenorul cu care FCSB va lua titlul în acest sezon

Gigi Becali a anunțat care e antrenorul cu care FCSB va lua titlul în acest sezon. Chiar dacă nu are licența PRO, Mihai Pintilii l-a convins pe patronul roș-albaștrilor că e capabil să se lupte cu CFR Cluj și Farul Constanța pentru supremația din Liga 1.

Pintilii are 6 victorii în cele 7 etape în care a condus FCSB, echipă pe care a adus-o la 7 puncte de locul 1, ocupat de Farul lui Gică Hagi. Becali e pregătit să ”fenteze” regulamentele impuse de Școala Federală de Antrenori.

”Cum să nu fiu mulțumit? Aici vorbim pe fapte, mă! Mă obligi pe mine să pun un antrenor ca să stai pe locul 14? Nu vreau, pentru că eu dau bani. Eu vreau să stau pe locul 1. Pe mine, ăsta (n.r. – Mihai Pintilii) vreau să mă ducă pe locul 1.

Reclamă 4 / 0/3

E adevărat că trebuie să ia omul licență. Bine, mă, când a fost vorba de Mirel Rădoi și Edi Iordănescu dați dispense voi, pentru voi, care luați banii de la noi, salarii de la noi. `Vezi că te sancționăm, vezi că sunt Burchel, trebuie să faci ca Burchel`. Du-te, mă, Burchel, vezi-ți de treaba ta. De unde ai apărut tu acum?”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și