Închide meniul

Adrian Mititelu îl ironizează pe Gigi Becali: „FCSB să se ducă la CSU”. Ce jucători ar putea pleca de la FC U Craiova

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 20:19

Adrian Mititelu îl ironizează pe Gigi Becali: FCSB să se ducă la CSU”. Ce jucători ar putea pleca de la FC U Craiova

Adrian Mititelu îl ironizează pe Gigi Becali

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu îl ironizează pe Gigi Becali. Patronul lui FC U Craiova l-a trimis pe Gigi Becali la rivala din Craiova pentru jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu a spus ce jucători ar putea pleca de la FC U Craiova. El nu vrea să vândă prea mulţi jucători fiindcă rivala Universitatea Craiova s-a întărit.

Adrian Mititelu îl ironizează pe Gigi Becali: „FCSB să se ducă la CSU”

FCSB să se ducă la CSU, că se mulează jucătorii pe ei! Toți jucătorii care au fost la clubul ăla au fugit acolo (n.r. – la FCSB), cei mai mulți dintre ei. Nu știu nimic despre oferte, nu mi-a spus nimeni că îl vrea pe Bahassa sau pe Bauza.

În principiu, există discuții pentru Pepe (n.r. – Bauza), dar nu în România. Pepe și Dragoș Albu sunt jucători căutați la ora asta. În rest, nimeni nu a întrebat de nimeni. Vrem să avem o echipă puternică la anul, mai ales că CSU s-a întărit cu Mitriță, am înțeles că o să vină și Băluță. Nu putem să ne facem de râs în meciurile cu CSU”, a declarat Adrian Mititelu într-o conferință de presă.

Adrian Mititelu îi atacă dur pe Sorin Cârţu şi Mihai Rotaru! „Câte blaturi ai făcut, cum ai spălat bani la clubul ăsta”

Adrian Mititelu îi atacă dur pe Sorin Cârţu şi Mihai Rotaru! Patronul lui FC U Craiova 1948 l-a acuzat pe Sorin Cârţu că a fost implicat în blaturi şi în spălare de bani.

Reclamă

Adrian Mititelu a luat la ţintă pe toată lumea, susţinând şi că echipa lui Mihai Rotaru e ajutată de Primărie.

Cei de la CSU se dau mari manageri… se vede ce proiect ai, când îl ai pe Cârțu președinte. Ăla e proiect? Să fim serioși! A fost un fotbalist bun, în rest… când îl pui pe Cârțu șef, proiectul e mort!

Cârțu mă urăște pentru că n-am vrut să-l pun antrenor niciodată. A intervenit la mine cu fel și fel de pile, cu procurori, judecători, n-am vrut să-l pun antrenor. Chiar marele Ilie Balaci m-a rugat să nu-l spun, că fac cea mai mare prostie. Nici măcar Balaci nu l-a dorit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu te mai poza în Făt-Frumos, Cârțule, că nu ești! În afară de fotbalistul Cârțu, la orice altceva ești antifotbal. Câte blaturi ai făcut, cum ai spălat bani la clubul ăsta, ai fost primul care l-ai falimentat, în 1993. Ai dat dovadă de lipsă de respect față de mamele, surorile unor fotbaliști. O să afle lumea cine ai fost în relațiile interumane pe care le-ai avut.

Poate îi spun lui Rotaru cum îl bârfeai înainte să te pună președinte și ce etichetă îi puneai prin localurile din Craiova! Îl aștept pe Cârțu de vreo zece ani, abia aștept să mă apuc de el!

Rotaru a făcut o mare greșeală când a zis de 800 de suporteri, și-a dat foc la valiză! Cârțu și-a permis să atace clubul, că ei sunt superiori. Ce superiori sunteți? V-ați înscris în Liga a 2-a direct! Eu am băgat zeci de milioane de euro în fotbal. Am fost atacat și de Rotaru, și de Cârțu, ei au început războiul!

O să arăt că Rotaru primește favoruri, am o echipă de investigație care lucrează. O să arăt că e discriminare mare în Craiova, că acest club superior a primit cadou 5 milioane de euro de la primărie. Din banii craiovenilor, domnul Rotaru primește o bază cu două mii de euro. Nu e corect!

Cei de la CSU sunt spriijniți de partid, e clar! Nu te mai lăuda cu numărul de spectatori, că te faci de râs”, a declarat Adrian Mititelu într-o conferință de presă.

Ce a putut spune noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, când a fost întrebat de Gigi Becali: ”O am pe Suzi aici”

Noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, Joao Janeiro, a avut o replică genială, atunci când a fost întrebat dacă îi este frică de Gigi Becali, cel care este tentat să cumpere jucători de la echipa lui Adrian Mititelu.

Joao Janeiro a fost prezentat sâmbătă în funcția de antrenor al Craiovei, după despărțirea de Nicolo Napoli. Becali îl vrea pe Andre Duarte, fundașul de 25 de ani al oltenilor.

Reclamă

Am un câine care mă va proteja, am semnat asta în contract. O am pe Suzi. Aici e Craiova, sunt aici cu domnul Mititelu, nu cu domnul Becali”, a spus Janeiro.

Adrian Mititelu a anunțat la conferința de presă că un loc între primele șase echipe este obiectivul clar pentru sezonul viitor. Cupele europene ar reprezenta un bonus.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și