Închide meniul

Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 9:05

Reclamă
Adrian Mititelu, în „război cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!

Adrian Mititelu, în "război" cu Ionel Ganea

Adrian Mititelu, într-un interviu pentru FCU Craiova

Adrian Mititelu este în „război” cu Ionel Ganea. Patronul din Bănie a oferit o replică acidă, după ce fostul internaţional a declarat că la FCU Craiova este haos total, iar Mititelu intervine la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a adus în discuţie situaţia fiului lui Ionel Ganea, George, care a evoluat la echipa sa timp de un sezon.

Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea

Ionel Ganea a declarat că Adrian Mititelu încearcă să-l copieze pe Gigi Becali şi să intervină la echipă, peste antrenori. Aceste declaraţii nu au fost trecute cu vederea din patronul din Bănie, care i-a amintit fostului internaţional faptul că a jucat la echipa sa.

De asemenea, Mititelu a mai transmis că a intervenit la FCU Craiova, peste antrenori, pentru ca fiul lui Ionel Ganea să prindă mai multe minute.

„Spuneți-i lui Ionel Ganea că a jucat pentru FC U Craiova. Instanța a stabilit că entitatea sportivă Club Sportiv de drept public Universitatea din Craiova deține palmaresul până la 1 februarie 1991. Prin urmare, palmaresul, începând cu 1 februarie 1991, este la noi. Și, oricum, decizia în legătură cu palmaresul nu este definitivă și irevocabilă.

Reclamă

Mai mult, FIFA, TAS și FRF au stabilit că FC U este succesoarea sportivă a clubului dezafiliat. În al doilea rând, da, am intervenit uneori la echipă. Mai cu seamă, să joace fiul lui, George!”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

„Nu știu ce se întâmplă acolo. E haos mare de tot. Mititelu vrea să-l copieze pe Gigi Becali. Și când spun asta mă refer la antrenorat, dar el a cumpărat jucători tineri. Mititelu are prea mulți papagali pe lângă el, care îl influențează, care își văd interesul pentru jucătorii lor. Aduc ei jucători și spun, domne, ăsta e marfă de fotbalist, bagă-l să joace. Și uite că nu prea e așa. Acolo e problema.

Nu se bagă, intervine. Gigi e ca Berlusconi, când o să ia și Craiova campionatul, o să fie și Mititelu al treilea Berlusconi. E greșeala lui, cum să aduci la echipă pe unul care te critică, te înjură. Aici nu mă refer la Trică, pe care spun că trebuia să-l cheme mai devreme, el nu are nicio vină. Îmi pare rău pentru Eugen, încearcă, dar eu cred că e cam târziu”, au fost declaraţiile iniţiale ale lui Ionel Ganea, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri

Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cu cine e mai greu de lucrat între Gigi Becali şi Adrian Mititelu. Dică a antrenat atât la FCSB, cât şi la FC U Craiova.

Nicolae Dică a spus că este mai greu de lucrat cu Gigi Becali, pentru că are nevoie de multe explicaţii în ceea ce priveşte chestiunile tactice.

„(n.r. Cu ce patron este cel mai greu de lucrat? Cu Gigi Becali sau Adrian Mititelu?) Da, am lucrat cu doi patroni interesanţi din Liga 1. Cu domnul Becali e mai greu de lucrat. E mai dificil, trebuie să stai să găseşti mereu toate soluţiile, să-i explici mereu, să fii creativ”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și