Închide meniul

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948: „E pe placul nostru, un om muncitor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 august 2023, 13:04

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948: „E pe placul nostru, un om muncitor

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr / Instagram

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948, după ce negocierile cu Marius Şumudică au picat. Dorinel Munteanu şi Emil Săndoi sunt pe lista oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, după ce nici Florin Prunea nu a mai ajuns în funcţia de preşedinte a clubului craiovean, Mititelu susţine că îi surâde varianta Dani Coman, care acum se află la conducerea lui Hermannstadt.

Adrian Mititelu Jr a anunţat care sunt antrenorii pe care îi vrea la FC U Craiova 1948

„Cred că ar fi puțin incorect din partea mea să afirm că l-aș dori pe Dani Coman președinte, din moment ce se află sub contract. Dacă Dani Coman ar rămâne liber de contract, cu siguranță ar fi o soluție foarte bună pentru postul de președinte.

Sincer să fiu, ieri nu am mai avut timp să mă gândesc la anumiți oameni care ar putea să fie potriviți pentru postul de președinte, deoarece a trebuit să ne apărăm clubul.

Am fost puțin atacați de Marius Șumudică, puțin mai mult chiar, ne-a pus încă o dată suporterii în cap, și a trebuit să fac niște precizări dintr-un contract, dintr-o ofertă mai bine spus, care trebuia să fie confidențială. Însă dumnealui a vrut să fie publică acea ofertă și atunci a trebuit să o fac integral publică.

Reclamă

Și nu ne-a mai stat capul să căutăm președinte. Conducerea cloubului face eforturi zilele acestea să ne înțelegem cu un președinte și cu un antrenor principal.

Emil Săndoi este un nume pe lista de posibili viitori antrenori. Sunt câteva persoane cu care discutăm și urmează să luăm decizia cea mai bună. Nu pot să-i nominalizez pe toți, însă e o listă scurtă de trei-patru antrenori. Vedeți că în ultimul timp e foarte greu să închei un contract în România, pentru că se pun mai multe clauze decât obligații.

Dacă ar fi liber de contract, normal că Dorinel Munteanu ar fi o soluție, pentru că este unul dintre cei mai titrați antrenori în clipa de față din fotbalul românesc. Este un antrenor pe placul nostru, un om muncitor, care își dedică tot timpul la baza sportivă lângă echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Și este genul de antrenor care s-ar plia pe proiectul nostru., Organizează bine defensisiva, pentru că la noi există această antiteză între atac și apărare, care lasă de dorit. Avem cel mai bun atac din țară și cea mai proastă apărare”, a spus Mititelu Jr, citat de fanatik.ro.

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova 1948

Marius Şumudică a arătat în miez de noapte fişa postului de la FC U Craiova. Antrenorul a făcut noi declaraţii. Adrian Mititelu l-a atacat pe Şumudică, iar acum e război pe faţă între tehnician şi cei doi Adrian Mititelu, seniorul şi juniorul.

„Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum și că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Și eu i-am cerut cei 50.000 de euro în teren de trei zile, nu 30.000 de acum și 20.000 în ianuarie.

Uite ce rușine la fișa postului. Lasă că fac și eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligență peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligență peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligență peste medie? ‘Abilități de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de rușine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă și acum spui că m-au făcut antrenor Budescu și cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. – Adrian Mititelu) ce spui.

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile și mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o mașină îți dau o parte din bani peste 30 de zile și restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a declarat Marius Șumudică pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și