Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a făcut public tot contractul pe care FC U Craiova i l-a propus lui Marius Şumudică: „Pe el am bătut palma”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 23:13

Adrian Mititelu Jr. a făcut public tot contractul pe care FC U Craiova i l-a propus lui Marius Şumudică: „Pe el am bătut palma

Adrian Mititelu Jr, prima reacţie după acuzaţiile lui Marian Barbu

Adrian Mititelu Jr. / Hepta

Adrian Mititelu Jr. a făcut public tot contractul pe care FC U Craiova i l-a propus lui Marius Şumudică. Fiul lui Adrian Mititelu a publicat, pe contul său de Facebook, toate sumele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băiatul lui Adrian Mititelu susţine că se înţelesese cu Marius Şumudică în privinţa sumelor din contract.

Adrian Mititelu Jr. a făcut public tot contractul pe care FC U Craiova i l-a propus lui Marius Şumudică

50.000 euro net primă de instalare (30.000 euro la semnare, 20.000 euro până la 01.01.2024)
15.000 euro net / lună
1000 euro net / victorie
1000 euro net / cazare lunară
25.000 euro net / dacă se califică în play-off
50.000 euro net / dacă se câştigă Cupa României
10.000 euro net / dacă joacă meciul de baraj Europa
20.000 euro net / dacă se califică în Europa
– clauză de reziliere unilaterală a contractului în valoare de 150.000 euro net.
– dacă până la data de 15 martie 2024 echipa nu se situează minim pe locul 8 sau la cel mult 3 puncte de locul 8, clubul poate denunţa unilateral contractul cu plata salariilor la zi.
– dacă echipa se califică în play-off sau joacă meciul de baraj pentru Europa, contractul se prelungeşte de drept pentru încă un an de zile sub aceleaşi condiţii.

Staff-ul lui Marius Șumudică:

Reclamă

antrenor secund – 4000 euro net / lună + prime
antrenor secund II – 4000 euro net / lună + prime
preparator fizic (cumnatul său) – 4000 euro net / lună + prime
analist video (fiul său) – 3000 euro net / lună + prime.

Pe acest contract am bătut palma fizic cu Marius Șumudică aseară, urmând ca în cursul zilei de azi să semnăm contractul, avocatul dumnealui vrând să mai adauge 2-3 clauze ce țineau de legalitatea contractului.

În total, Marius Șumudică + staff-ul lui însumau pentru club 350.000 euro net (fără taxe) + prime în 10 luni de zile. Dacă punem şi taxele la socoteală, ar fi costat undeva la 600.000 de euro + prime în 10 luni de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta este contractul pe care Marius Șumudică «l-ar fi acceptat la începutul carierei»”, a transmis Adrian Mititelu Jr. pe contul său de Facebook.

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova! Antrenorul a spus că nu s-a înţeles cu Adrian Mititelu şi cu fiul acestuia, Adrian Mititelu jr, la trei clauze.

Am cerut o clauză de 300.000 de euro în cazul în care sunt demis. La care mi s-a răspuns de către băiatul lui Adrian Mititelu că ei nu au banii ăştia. Stai, mă, un pic, te gândeşti deja să mă dai afară?

Mi-au propus 150.000 de euro. Eu banii ăştia îi plătesc oricând dacă am ofertă din Turcia sau din Arabia Saudită. Din start mie mi s-a părut că ceva nu e în regulă. Au mai fost două clauze, una dintre ele jenantă, nici nu vreau să spun.

Nu vreau să mai găsesc lacăte pe uşă. Eu vreau să muncesc, chiar dacă o preluam în timpul campionatului, cu un portar under 21. Referitor la condiţiile salariale, au fost normale pentru staff-ul lui Şumudică. Dacă voi consideraţi că 4.000 de euro pentru un preparator fizic este normal, eu nu consider asta.

Eu am doi secunzi cu licenţă PRO şi am un preparator fizic care a studiat în Anglia şi Spania şi are două Academii. Eu am acceptat. Una dintre clauze era legată de locul în clasament. Puteam să fiu demis în funcţie de locul din clasament.

Nu mi s-a părut normal când îl iei pe un antrenor pe un an de zile, în martie să mă dai afară că nu sunt pe nu ştiu ce loc. Nu mă duceam să mă îmbogăţesc la Craiova, mă duceam să muncesc, dar pentru asta îmi trebuia şi mie linişte”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și