Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, avertisment în miez de noapte pentru Giovanni Constanino! Schimbarea pe care o cere din tribuna oficială

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 0:32

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, avertisment în miez de noapte pentru Giovanni Constanino! Schimbarea pe care o cere din tribuna oficială

Adrian Mititelu Jr, avertisment în miez de noapte pentru Giovanni Constanino

Adrian Mititelu Jr şi Giovanni Constanino / Colaj Hepta

Adrian Mititelu Jr a lansat un avertisment în miez de noapte pentru Giovanni Constanino. Fiul patronului de la FCU Craiova a răbufnit după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-3, din etapa a 26-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut nevoie de 13 minute pentru a deschide scorul în Bănie. El Kaddouri a înscris primul său gol în tricoul ardelenilor. Baeten le-a dat emoţii vişiniilor, dar acestea au fost de scurtă durată. Bîrligea şi Muhar au înscris golurile victoriei cu FCU Craiova.

Adrian Mititelu Jr, avertisment în miez de noapte pentru Giovanni Constanino

„Prinţişorul Craiovei” l-a considerat vinovat pe portarul de 24 de ani al lui FCU Craiova, Ionuţ Gurău. A cerut o schimbare din tribuna oficială.

Mititelu Jr a postat un mesaj vehement pe reţelele sociale şi anunţă că este timpul ca, între buturi, să îşi facă apariţia un alt portar din lot.

Să îşi aducă aminte cineva că în lot mai este şi Popa şi Mogoşanu„, a scris fiul patronului de la FCU Craiova pe contul său de Facebook.

Reclamă

Mititelu Jr a fost întrebat de fanii săi de ce starul Juan Bauza a fost lăsat pe bancă de antrenor. „Îl doare spatele pe Bauza„, a răspuns acesta.

Patronul nu este fericit că nu câştigăm, este normal!„, a reacţionat Constantino, după eşecul suferit în faţa lui Adi Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Puştiul de 20 de ani, Robert Popa, a fost portarul titular al lui FCU Craiova în startul sezonului. Acesta a apărat buturile oltenilor în 11 partide.

Cum arată clasamentul primelor şase clasate din Liga 1:

1. FCSB – 54 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Universitatea Craiova – 38 de puncte
5. Farul – 37 de puncte
6. Petrolul Ploieşti – 35 de puncte

FCU Craiova – CFR Cluj 1-3, în etapa a 26-a

Echipa CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-1, în faţa formaţiei FCU Craiova, într-un meci al etapei a 26-a din Superligă.

Partida de la Craiova a început cu un moment de reculegere în memoria lui Aleksei Navalnîi, pentru ca oaspeţii să deschidă scorul în minutul 13, când El Kaddouri a profitat de ieşirea greşită a portarului Gurău şi a înscris. Craiovenii au egalat în minutul 40, prin Baeten – şut superb, din voleu, din marginea careului. Clujenii au încheiat însă repriza în avantaj, după ce Bîrligea a profitat de centrarea lui Otele, în minutul 45+3. În repriza secundă gazdele nu au reuşit să ameninţe cu adevărat poarta apărată de Răzvan Sava, ba chiar oaspeţii au tranşat soarta partidei în minutul 90+2, atunci când Muhar a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru CFR.

CFR Cluj 45 de puncte şi se află pe locul al treilea, în timp ce FCU Craiova este pe locul 12, cu 30 de puncte.

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru (Bahassa 46), Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, D. Albu (Vl. Pop 46) – Baeten (Ibrahimi 82), A. Chiţu, Padula – Blănuţă (Blidar 46). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Reclamă

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Boben, Ajeti, C. Manea – Muhar, K. Keita, El Kaddouri (Avounou 63) – Deac (Fica 90+3), Bîrligea (P. Michael 63), Otele (R. Filip 90+3). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: El Kaddouri 51

Arbitri: Marian Barbu – Mihai Marica, Stelian Slabu – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Viorel Cojocaru – Andrei Antonie

Observator: Adrian Comănescu

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și