Închide meniul
Video

Adrian Mititelu Junior a sărit la bătaie după FC U Craiova – UTA 1-1. Imagini ireale, jardarmii abia l-au putut ţine

Reclamă

Publicat: 22 ianuarie 2023, 19:13

Adrian Mititelu Jr a sărit la bătaie

Profimedia

Adrian Mititelu Junior a sărit la bătaie după FC U Craiova – UTA 1-1. Fiul lui Adrian Mititelu a avut un conflict verbal după remiza pe care echipa lui Nicolo Napoli a obţinut-o în primul meci oficial din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Remiza cu UTA nu i-a picat bine lui Adrian Mititelu Junior. Acesta a avut un schimb dur de replici cu un fan şi a fost ţinut cu greu de jandarmi să nu sară peste un gard de protecţie.

Adrian Mititelu Junior a sărit la bătaie după FC U Craiova – UTA 1-1

Adrian Mititelu Junior a făcut scandal după FC U Craiova – UTA 1-1. Mititelu s-a certat cu un fan şi a vrut să se ducă peste el să se bată. Jandarmii l-au ţinut cu greu pe fiul lui Adrian Mititelu ca să nu sară la bătaie. Imaginile incredibile au fost filmate.

Nicolo Napoli s-a săturat și i-a transmis un mesaj direct lui Adrian Mititelu

Oltenii s-au chinuit în ultima vreme pe faza ofensivă, după plecarea lui Andrea Compagno la FCSB, iar Napoli resimte din plin lipsa unui atacant de valoarea jucătorului italian. FC U Craiova 1948 a încheiat la egalitate primul meci oficial din 2023, contra celor de la UTA Arad, scor 1-1, în etapa a 22-a din Liga 1.

La finalul partidei, Nicolo Napoli i-a transmis lui Adrian Mititelu că are nevoie de un nou atacant la echipă, care să se apropie de nivelul lui Andrea Compagno.

Reclamă

Compagno a strălucit la formația olteană, reușind să înscrie 26 de goluri în 61 de apariții.

„Am făcut o primă repriză foarte bună. Am avut avantaj. Am avut şi ocazia să facem 2-0. Repriza a doua nu a fost bună. Rezultatul de egalitate este unul meritat. În repriza a doua nu am făcut pressing, nu am avut ocazii. Cred că rezultatul de 1-1 este unul just.

Am făcut pregătirea la bază, un meci amical cu Mioveni. Am lucrat miuţe, jocuri între noi, dar astăzi repriza a doua nu a fost bună. Sper că patronul înţelege că noi avem nevoie de un vârf în faţă, care să facă treabă bună. (N.r. – Despre Juan Bauza) Asta nu este treaba mea. Vorbiţi cu patronul. Este un fotbalist bun. Vedem ce se întâmplă

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Despre meciul cu Sepsi, din etapa viitoare) Un duel italian. Un meci dificil de ambele echipe. Acum, ne pregătim pentru meciul cu ei”, a spus Nicolo Napoli, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, potrivit orangesport.ro.

FC U Craiova 1948 se află pe locul 10 în Liga 1, cu 24 de puncte, după 22 de etape.

Recomandări
  • Adrian Mititelu Junior a sărit la bătaie după FC U Craiova – UTA 1-1
  • Fiul lui Adrian Mititelu a avut un conflict verbal

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” Vezi toate știrile
Citește și