Închide meniul

Andrea Compagno şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB! Ce a spus despre incertitudinea cu antrenorul: „La asta mă gândesc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 10:26

Andrea Compagno şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB! Ce a spus despre incertitudinea cu antrenorul: „La asta mă gândesc!

Andrea Compagno şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB

Andrea Compagno este atacantul lui FCSB / Antena Sport

Andrea Compagno a dezvăluit că şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB. Atacantul în vârstă de 26 de ani nu ţinteşte titlul de golgheter al Ligii 1, ci îşi doreşte să îşi vadă echipa campioană. Din 2015 nu au mai câştigat roş-albaştrii titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, Compagno a impresionat în tricoul vicecampioanei. A marcat de 8 ori în 11 meciuri de campionat şi este lider detaşat în topul golgheterilor. În total are 13 goluri, cu 4 mai mult decât Denis Alibec (Farul), Marko Dugandzic (Rapid) şi Daniel Paraschiv (Hermannstadt).

Andrea Compagno şi-a fixat principalul obiectiv la FCSB. Marele său vis

Pe plan personal mă gândesc doar pentru echipă. Să îmi ajut echipa să ne îndeplinim obiectivul care este câştigarea campionatului„, a spus atacantul italian.

Compagno a revenit la antrenamente după accidentarea horror suferită în meciul cu Chindia. Prezent în cantonamentul din Turcia, vârful lui FCSB s-a ferit să vorbească despre incertitudinea de pe banca tehnică. Antrenorul care are licenţă PRO, Leo Strizu, a fost lăsat acasă de Gigi Becali.

(Reporter: Se zvoneşte despre un antrenor nou) Nu, asta nu ştiu. Nu mă interesează prea mult asta. Mă gândesc doar la antrenament şi la meciurile amicale.

Reclamă

Cel mai important e că ritmul e bun, atmosfera e bună. Asta e important. După, cine câştigă… sper să facem la fel cum a fost ieri, când a fost ritmul şi calitatea bună„, a declarat Andrea Compagno.

Andrea Compagno are o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro. Contractul său cu FCSB expiră în vara anului viitor.

Adevăratul motiv pentru care Leo Strizu nu a fost luat în cantonament

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, pe 4 ianuarie, fără antrenorul principal din acte, deținătorul de licentă PRO, Leo Strizu. Din informațiile AntenaSport, decizia roș-albaștrilor de a-l lăsa acasă pe Strizu are legătură cu încercările lui Gigi Becali de a scăpa din lot de fotbaliștii care l-au nemulțumit.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Leo Strizu, FCSB a mers în Turcia și fără mai mulți jucători, de care Gigi Becali își dorește să scape. Conform FRF, fotbaliștii pot reclama clubul dacă nu beneficiază de pregătire adecvată, ceea ce implică și îndrumare din partea unui antrenor cu licență PRO.

Ca să se asigure că jucătorii nu iau măsuri disciplinare împotriva FCSB, Gigi Becali l-a lăsat pe Leo Strizu acasă, să se ocupe de cei „exilați”.

„Cluburile au obligația să folosească un management coerent, modern și eficient, bazat pe metode științifice și pe cooperarea permanentă cu jucătorii”, se arată în articolul 6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu, însă plecările lor nu erau finalizate în momentul când roș-albaștrii au plecat în cantonament. De asemenea, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați. Rachid Bouhenna e pe „lista neagră”, dar încă a rămas.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și