Închide meniul

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Gino Iorgulescu: „Primeşte anual 300.000 de euro şi nu rezolvă o problemă minoră”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 iulie 2022, 20:03

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Gino Iorgulescu: „Primeşte anual 300.000 de euro şi nu rezolvă o problemă minoră

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Gino Iorgulescu şi pe cei din conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce partida FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1 s-a disputat în condiţii meteorologice grele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nivelul gazonului, erau 46 de grade Celsius înainte de debutul partidei. În tribune erau chiar 50 de grade Celsius. Asta după ce meciul a fost amânat pentru duminică la ora 16:00. Iniţial, trebuia să se dispute sâmbătă, de la ora 21:30, dar ar fi fost la doar două zile de partida feroviarilor din Conference League.

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Gino Iorgulescu: „Primeşte anual 300.000 de euro şi nu rezolvă o problemă minoră”

„Vina este a Ligii Profesioniste de Fotbal. Nu a reuşit să se impună în faţa celor care au drepturile TV. Noi înţelegem că sunt nişte bani acolo, dar se lasă de înţeles că televiziunile ne fac un favor că ne dau nouă nişte bani. Nu este adevărat! Noi le facem nişte servicii, le vindem un produs şi ei fac audienţe.

Mi se pare inuman şi de neînchipuit că Liga nu poate pune două meciuri la aceeaşi oră, într-o perioadă teribilă din an. Nu puteam face o excepţie acum? Era simplu dacă Liga şi televiziunile ajungeau la un compromis. Eu nu înţeleg de ce domnul Gino Iorgulescu primeşte anual 300.000 de euro, eu bag milioane în fotbal, el stând acolo la Ligă, nefiind în stare să rezolve o problemă minoră. Am înţeleg că mănâncă Liga 4 milioane pe an. Nu ar fi mai bune la cluburi? Ne-ar trebui o Ligă cu 3 angajaţi. Dacă ei nu pot negocia.

E o activitate care satisface interesele unui grup restrâns. Cât timp nu poţi scoate un meci de la ora 16:00, în plină caniculă, Liga nu îşi justifică rolul. Pentru ăia 300.000 de euro, rezolvă şi tu o problemă minoră”, a spus Mititelu, la finalul meciului FC U Craiova – CFR Cluj 3-1.

Reclamă

U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, în condiţii meteorologice dificile

Partida din Bănie a fost reprogramată astăzi, la ora 16:00, iar temperaturile resimțite s-au anunțat imposibile pentru un meci de fotbal. La ora de start a partidei, la nivelul gazonului era o temperatură de 46 de grade Celsius. În tribune, situația se arăta și mai alarmantă, cu 50 de grade resimțite printre suporteri.

Fostul medic al naţionalei României, Pompiliu Popescu, a lansat un atac dur la adresa LPF după ce a văzut programările meciurilor din Superliga. Duminică au fost stabilite două partide la temperaturi extrem de ridicate. Sepsi – FC Argeş (4-0) s-a jucat de la ora 12:00, iar FC U Craiova 1948 – CFR Cluj (3-1) a fost reprogramat la 16:00.

Pompiliu Popescu, cel care a fost 25 de ani medicul primei reprezentative, nu i-a menajat pe Justin Ştefan şi Gino Iorgulescu şi a transmis un avertisment teribil. El crede că vieţile jucătorilor care vor intra pe teren sunt puse în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

„Riscuri mari la programarea acestor partide de duminică. Cine să știe care sunt riscurile, Justin Ștefan și Gino Iorgulescu? Pe ei îi interesează doar banii, salariile lor mari, nu viața jucătorilor…

Fotbaliștii trebuie să se hidrateze bine, să aibă un meniu special, trebuie să bea minimum 3 litri pe un meci la 40 de grade așa cum sunt anunțate duminică. Dar dacă va muri cineva, Doamne Ferește, cine va fi de vină? Este inadmisibil ce se întâmplă”, a declarat Pompiliu Popescu pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Gino Iorgulescu
  • FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, meci disputat pe 46 de grade Celsius

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și